Evo, ne znam, samo prenosim što sam čitao online. Čak i ako uspiješ to napraviti, kao što sam rekao igra ti bude povezana sa PSN računom gdje te Sony može bannati kad god hoće, pogotovo jer ima kernel access anticheat koji u najmanju ruku ima tvoj trenutni Steam IP koji može vrlo lako usporediti sa regijom u kojoj si registrirao PSN. Vidio sam par instanci gdje su ljudi popili banove ili bar tvrde da jesu samo zbog toga. Da li bi se to nastavljalo dešavati, tko ga može sada znati.
Imaš ljude sa stotinama igara u svoj library na Steam kojima mislim da nije niti približno svejedno popiti ban, barem meni nebi bilo svejedno sa library od 600+ igara, ne za 40 eura.
Znam da se neki ovdje neće složiti ali igru su prodali sa vrlo jasnim znanjem čak mjesecima unazad da je za igru obavezan PSN u zemljama u kojima PSN uopće nije podržan. Unatoč tome su ju i dalje prodavali. I ne, to nisu samo Pakistan, Iran, Vijetnam, BiH ili koje god zemlje sebi govorili da opravdavate ovakvo što - to su 2/3 jebenog planeta.