Prije bi sam sebi okinija onu stvar nego prominija ovu odluku radi skupine obicnih redikula i jazavaca, odluku koja je usput receno prisutna u toliko drugih igara, kao recimo nama sada u sea of thieves, a za sta nisam procita doslovno niti jedan jedini negativan komentar ovde, a tako i na ps forumu za trofeje koji broji priko milijun clanova, ljudi napravili ms account, kao sta sam ga i ja napravija u doslovno dvi minute, i uredno igramo, jer nismo debili otuznog zivota i karaktera.
I ta prica da je to "radi nemogucnosti nekih s dalekog istoka da se zasad logiraju" je totalna pizdarija, istina je da je jako amaterski to ispalo od sonija, tribali su to predvidit, ali nisu ocito i to je honest mistake, koju bi sigurno ekspresno rijesili posto njima sigurno nije u interesu da im se igra ne igra 😅 To su samo obicni dupli standardi, alergicnost na sony kojem se samo ceka razlog da bi ga se sralo, iskompleksiranost i cista infatilnost citave te skupine, nista drugo i ko god kaze da nije ja tvrdim da sere.
Al jasno mi je da nisu tili ubit igru kad su vidili takvu reakciju i svaka im cast u jednu ruku sta su prigrizli ponos te istu povukli iako je steta vec ucinjena, za razliku od nekih drugih koji stetu nit su osjetili nit razmisljaju o takvom potezu.
Nadalje,
Kako je @StarFox_N spomenija, ja mogu svatit sve nas i nase idiotske prepirke prije 10-15 godina kad su nam se licnosti jos formirale a mi odrastali, ali sada, u ovim godinama, da neki isti clanovi, koji uopce odavno nebi ni smili bit ovde, a i neki novi, i dalje razmisljaju, funkcioniraju i djeluju na taj isti nacin, to je jos vise porazavajuce od ove problematike u temi, clanovi koje moderacija na nekim prijasnjim forumima nebi tolerirala ni trena i bili bi uredno poslani na hladjenja kao sta sam i sam nekoc bija na tim forumima kao za vrime gameplaya. Sve sta se s tim postize je da se odvraca kvalitetne clanove s foruma jer ih zaboli glava kad vide ko i sta laprda konstantno po svim domenama foruma, kao recimo nedavno somethingwrong koji je bija pravo osvjezenje napokon i s gustom sam ulazija u teme da vidim sta je napisa, a osobno mogu bar jos desetak ih nabrojat.
Na tome vi gospodo morate proradit ako zelite da ovo misto ostane s koliko toliko kvalitetnim sadrzajem, clanovima i posjecenoscu.
Toliko.
Budite svi pozdravljeni od mene.