Mislim da nemamo temu koja objedinjuje sve AC igre a i treba mi neka smjernica sa kojom da započnem moj kratki AC putić.
Naime gledajući odavno na YT neke filmiće o AC mislim da je bio Syndicate u pitanju koja je bila mislim prva koja me pobliže upoznala sa tim serijalom i to mi se svidjelo. Poslije sam odgledao i neki film na temu AC pa i on me je uputio u tu spiku. Želja za nekom AC igrom i dalje je prisutna.
Idem zatim malo čitat recenzije po raznim portalima i u njima se dotiču i ostalih AC igara. Tad mi dođe muka koliko je tih AC naslova. To mi zbilja otežava izbor.
Nedavno si upišem na gugl tražilicu da poredaju od najlošije pa do najbolje AC naslove i rezultati su bili tu negdje ali to opet može biti subjektivan sud onoga tko sastavlja listu i što više može biti kopiraj zalijepi sistem tako da ni to mi nije nešto pomoglo.
Imam namjeru odigrat jednu, najviše dvije AC igre i koje da si nabavim pitaj Boga.
I sad neobavezno jer pitam reda radi a i da pišete u ovoj temi koji AC je po vama ovako koji vas se najviše dojmio i koji vam nije nikako sjeo. Sve vezano uz AC serijal videoigara. Zanimaju me vaši dojmovi ukratko. Znam da se pisalo mnogo o pojedinim AC naslovima ali to je tako raštrkano na portalu na sve strane hehe! Malo u temi pa malo izvan.
Šta mi vi predlažete? Vi koji ste možda odigrali sve AC nslove. Koja bi bila ovako dobar uvod u taj AC svijet?
Moje preferencije da započnem igru (vrijedi opčenito za igre sa više nastavaka) nekako idu na bazično i početno a tad bih trebao onda početi sa AC 1 a on mi se pak ne igra. Ne interesira me toliko AC priča ako su međusobno spojene ove što imaju redne brojeve u naslovima iako mislim da nisu.
Tak da mi je svejedno koja će mi biti prva. Bitno da guštam dok igram, da ima akcije plus avantura plus samoobrana od neprijatelja a može i da ga roknem. Jer kakva ti je to igra ako nema neko manje smetalo koje ti staje na put. Igre sa bossevima mi nisu baš omiljene ali ajd ako igra ima ono prethodno onda moram otrpjet bosseve.
Nije nit bitno želim li nastavit serijal ili ne. Želim se ubacit u AC avanturu sa nekom a kojom?
Najviše me zainteresirao AC: Origins i Syndicate.