Nestala je slika Ezia u kadi dok se kupa. Pa nisu se vidjeli intimni djelovi tjela, dok je scenu sexa koja je ispod dopustil. Imgur je postal bezveze.
Jučerašnji gaming
Konačno malo suvremenog svijeta, hehe! Ezio odnosno Desmond si je pilku novi autek.
Novo skrovište, bivša Ezijeva palača gdje si je ekipica složila informatičko-hakerski ured.
Mogel bih se malo provozat sa Lucy.
Ponovo u doba renesanse. Popek Borgia i njegovi nemilosrdni ljudi dali su nedužne objesiti.
Pala je i prva moja ne nedužna već dužna žrtva.
Podzemni hramovi su i dalje tu i novost je ta da više nema vremenski ograničenih stvari ili otvora sa limitiranim vremenom kroz koje moraš proći. To je dobro za mene jer igram laganini bez žurbe i jedino na kraju ne ispunim 100 % memorijsku sekvencu već 50 %. Nema veze, uglavnom da se priča razvija i da nisam limitiran.
Novost je i ta kad već spominjem novitete je ta da nema više tjeralica pa te policija traži ali sada su jači i inteligentniji pa mi treba malko više dok ih ne sredim.
Onda je novost u penjanju. Nema više nelogičnih skokova dok se penješ na višlju poziciju da se možeš primiti jer to čovjek u realnosti ne bi mogao. Meni to zapravo malo fali jer moram tad ići okolo tvrđave da nađem neku nižu izbočinu pa tek se tad mogu uspinjati višlje. Stiglo je i vatreno oružje, karabinske puške. U prošloj igri je Leonardo izumio vatreno oružje koje je bilo tek u povojima. Eto toliko.
Dobar vidikovac
Jedan od zadataka je uništit Borgiaove vidikovce (tornje)
Obično me zatekne noć kad palim tornjeve ali ovog sam rješio po danu. Rim mi izgleda žućkasto kao da sam u Jeruzalemu.
Umjesto page codexa sad skuplja neke spise i po običaju blaga jer se nalazi u istoj prostoriji.