Odmah nastavljam sa pričom dok mi je još sve svježe, dojmovi i to.
Lijepo je kad imate sve tri igre odjednom koje se oslanjaju radnjom i pričom a ne da čekamo kad će taj nastavak. To je odlično jer tada se uviđa onaj pravi napredak i poboljšanje što u gameplayu što vizualno i bome ova AC Brotherhood izgleda za par stepenica bolje. Lijepa grafika naspram AC2 i sve ostalo je poboljšano. Baš ću uživati i mislim da ću je prije prijeći nego AC2.
Odmah u samim počecima akcija. Obiteljska vila i gradić su napadnuti od strane gospona Borgiae kojem sam u prošloj igri poštedio život, odnosno tako je zamišljeno, ne možete birati. Znao sam da će stvarati opet probleme u nastavku jer imam nešto što on želi. Njegova vojska u gomili napadaju gradić, Ezio mora pobjeć iz grada da spasi živu glavu i eto sad sam u toj fazi igre i rekoh da malo počinem od te jurnjave na konju, penjanja po odlomljenim zidinama.
Ovdje je završilo i nastavlja se. Ezio je dobio novu manduru koju pretpostavljam se može prenjeti u AC2 jer pitao sam se gledajući na YT videje kako Ezio ima drugačije oblekice a ja uvijek u istoj a kupujem često novu. Stavim drugu a vizualno opet u istoj.
Ovako se Ezio opušta prije negoli je napadnut grad i njgova vila.
Burn, baby, burn! Izgleda impresivno naspram prethodne igre iako je i ovo sa prošlih konzolaških generacija.
Bijeg iz napadnutog grada, UC stil. Tko je od koga učio, hehe! Ubisoft od ND-a ili obratno. U suradnji naravno, devovi si pomažu. To je kolegijalni posao. Ti meni, ja tebi.