Sad sam ga se sjetil ali često me hvata razmišljanje o igri i velim si e danas ću te igrat a to bude malo sutra. Tomorrow never dies. Kako i nebi kad nikad ne osvane. Nakon tri tjedna otkako sam ga zadnji put igral.
E moj Ezio. Mala oda tebi kao jedinom igrivom liku koji je super guy ali u kojeg se nisam baš uživio.
U počecima kod prve igre bio sam na tom putu i malo početak druge ali sve te nepotrebne stvari na mapi me odvlače od igranja.
Jedina svijetla točka kod Assassinsa bi ipak bio sam Ezio a zamislim si pritom da Ezio kao lik nije dobro napisan i bude neki bezvezni tip. Pa bacil bih tu igru u smeće ali ovak nada umire zadnja.
Kad Ezio npr. skače na neku površinu i vidim da neće uspjeti pa sa visine onako na beton umjesto u more ili u neki mekač. E tu ajd sa njim se suosjećam i baš ono stisnem zube i zaboli me dolje kao da sam ja pao a ne on. 😃 Polomi si noge u vražju mater.
E bila su to ipak lepa vremena kad sam igro Ezija i pratio njegovu pričicu dok me sve skupa furalo.
Skakal sa katedrale u sjeno i zaklal u mahu tad par vojnika a zabunom i pokojeg civila.
Koji put bih se hitil prije nego što zauzme stav spajdermena i završio bih pored sjena pa pak na traumatološku. 😀
Malo mi je ipak dosadil na žalost.
Ezio, moram te odvalit i završit makar tu drugu igru u kojoj si glavni ubojica pa još i treću i adio Assasinsi.
Jebate izravni je krivac kaj ne želim igrat druge igre na plejki jer ne želim više njih i onda bih ga mogel slobodno otpisat kao još neke dok sam igro paralelno više njih a to ipak ne želim dok njega ne sredim, tu Ezio kolekciju.
Neko bi reko da sam se zajebo kaj sam počel to igrati ali neka i neće biti slučaj kao sa HZD i Blodbrn igre koje nisam još završil. Za Blodbrn sam poprilično siguran da nikad ni neću. Dosadno mi je to sad.
Nemam to volje ponovo zaigrati i pokušavat tamanit bosseve nakon sto put sam umra a tad sam sa tom imao u tijeku bolje meni igre i Blodbrn ode u arhivu.
HZD sam počeo opet pa ponovno stao. Nekako se ipak taj HZD pokrene kao zamašnjak pa pak stane. Bude ipak nekaj od njega.
To bi bilo to a je to.