85h jos u drugoj regiji, ovako lockinan u openworld nisam bio jos od RDR2

Javite ako će tko prodavati. Zasad sam našao polovnu za €60 i dok platim poštarinu ode na €70.

Ipak nisam toliko op kao što sam mislio. Sinoć naletio na par dezertera kumana. Imam full plate armor, a prvi vojnik me pogodi u lice prvim udarcem, te mi uzme pola healtha. Ja spustim visor helmeta, opet me pogodi. A jbte, kud nađe rupu.

Jedva sam živu glavu izvukao.

Kasnije zbog jednog questa idem u kamp sigismunda, moram nekog lika pobjediti u duelu. Sa polearm, 1h i shield te longsword. Prva runda bila s polearm, a kako sam se stalno borio samo s longswordom, polearm exp mi je bio na minimum. I kad bi ga jednom uspio pogoditi, nebi mu ni mrvicu zdravlja uzelo. Morao sam se predati, jer mi se oružje polomilo.

Malo slika sa exkurzije iz Kuttenberga.

Moguci SPOILERI

Jel ima ko problema sa stutteringom? Sad mi odjednom pocelo svako 5-6 sekundi igra trzne… Dosad nista nije bilo, neznam jeli update bio neki da nisu nesto sjebali

Danas sam zavrsio KCD2.

Igra zasluzuje mamutski hvalospjev bez obzira na svakodnevne bugove ili traljavu borbu. Borba kao takva ima i drugu stranu medalje, daje neku čar i tjera te da okusiš sloj srednjovjekovnog jada.

Igra ne samo da je GOTY 2025 nego je i NEXT BIG THING poput MGS, GTA, Dark Souls i Elden Ring koji vrlo graciozno šiša velike kalibre poput RDR2 i Witcher 3.

Igra nakon koje nista nije isto. Kako nesto igrati nakon ovog remek djela. Likovi, svijet, prica, dijalozi, detalji, sloboda… Kakav kasting, koja rezija, scenografija, k0nverzacije, izbori…kakvi likovi Hans Capon, Dry Devil, Jan Zizska, Katherine, Semine bros, Pisek, Godwin…

OCJENA 10/10

Sinoc prisa igru, sta rec obozavam ovu igru nisam ljubitelj openworld igri jer smatram da 99% studija nisu sposobni napravit zanimljiv openworld, ova igra je medu onih 1% za mene cista 10/10 i vjerovatno GOTY.

Zapoceja i ja napokon, nisam se ni raspakira kad sam dosa doma, odma sam upalija plejku i kupija kcd 2 hah,nije normalno koliko je igra dobra, mislim da me ni bg3 nije iznenadija kvalitetom koliko kcd2 a tek zavrsih 6,7 questova, no paznja i trud se vide na svakom kutu od pocetka. I borba mi je vrhunska, bas nesto svjeze i zabavno, a i imerzivno

Taman da ću preskočit igru ali vidim da vam se svima jako sviđa a ja sam jako povodljiva za drugima tako da izgleda da se kupuje.

Prvi mi je bio jako zabavan i prešla sam ga 3 puta, ali pitanje je da kupim sad po punoj cijeni ili da čekam malo neki popust?? Jel vijedi pune cijene?

oxi ako si prvi dio presla 3 puta cemu nesigurnost u dvicu koja po svim parametrima šije starog sebe ali i druge?

solidmerlin pokušavam štedit do petog mjeseca jer mi se sviđa jedan auto a kratka sam za 1500 € pa pokušavam nać bilo kakvu izliku za ne potrošit bilo kakve novce jer ne želim dizat kredit 🫥

Ali nema veze, igra je kupljena jučer navečer i imam 4 sata u igri i toliko sam bila uzbuđena da sam se ustala u 6:30 da mogu igrat danas cijeli dan. Nek auto počeka do šestog mjeseca.