Kingdom Come: Deliverance II
- Uređivano
Nisam Vam se pohvalio.
Teško ljubomoran!
Ja sam iz razno raznih razloga morao smanjiti igranje s 8-10 sati dnevno nakon 2 tjedna, na oko 2h dalje, prvenstveno da spasim brak tako da idem polako, ali sigurno.
Aktivirao onaj perk da mi se otvori i prikaže sve na mapi, pa se vratio u Trosky i sad češljam apsolutno sve od starta, otkrio i neke nove activities i side questove, a onda ću natrag u Kuttenberg. I treba spomenuti i update, odnosno dodanog brijača, sad sam i baš sexy Henry s zalizanom kosicom i bradicom.
ThomasAAnderson na oko 2h dalje, prvenstveno da spasim brak
Ja tako igram, a često i manje…dijete, brak, umor… zato ću KCD 2 igrati do kraja ljeta
Lol, meni je prosjek 1h dnevno, jednostavno ne stignem više.
- Uređivano
Amateri. Ja sam odigrao maratonski oba KCDa jedan za drugim. Djeca (poprilicno) velika, zena mirna. Pitam je kad sam zavrsio i prodao igru kako je bilo, kaze nikakav problem, nije nista trpilo.
Kad sam bio srednja skola, otac rijetko ulazio u sobu. Uđe jednom i vidi cca 70 igara na polici. Pita jesam li svaku presao? Kazem jesam. A on ce: pa kako si odlicnim zavrsio polugodiste? I Nije cekao odgovor, samo je izasao… A moj odgovor je bio Eeeeeeeeeee!
Time management.
#FlippernijeGejmer
Tako je krenuo i onii san Viper, just saying.: p