Igra kupljena samo necu jos krenuti moran neke druge igre pozavrsavati ali prvi korak je napravljen.

Bas izgleda top

• renda

•  
    •  
    •  
    •  

chono ali on je "solid" ne "solidni" tak da to znaci da je odlican realno.

Auuu, ovo je super. Koliko pozornosti na detalje.

Konja se može "propet" na zadnje noge ko baja Ha-Ha-Ha

A dok sam šprinto, vidio sam nisko stablo, ali mislio sam da neće biti reakcije pa me ljepo pokosilo.

Super je šta pritiskom na L1 možemo razgovarat i dobacivat likovima bez pokretanja razgovora.

Sada sam ko Emilio, ali drago mi da se dobro drži igra po pitanju Steama; za vikend bi moglo preći i 200

A još je bilo i onih standardnih poziva na bojkot radi neke pederane i slično.

Mapa je ogromna! A ut je još i druga mapa. Evo pogled na veličinu i sadržaj obadvije mape.

Pogled iz okolice dvorca na mapu i mislim da je sve šta se vidi pravi teritorij jer je stvarno ogrno područje. Također bi pohvalio i automatsku navigaciju konja kojem super kontroliramo brzinu i smjer bez da prekidamo njegov GPS.

CryEngine rula! Najbolja vegetacija koju sam vidio u igrama

Tribaju updateat lockpick mehaniku, na konzoli je prejebeno tesko easy lock sam otvara 10x dok nisam uspio. Nemogu ni zamislit kako je na hard…

• Heat

•  
        •  

escoban Vjerujem mi, kad se privikneš, pogađat ćeš 100 od 100 za redom.

Moram pohvaliti voice acting i mnoge likove koje upoznamo; naravno ne, pijanice i prosjake već ove u questovim i slično.

Također, raznolikost kako odraditi neki zadatak je odličan.

Sada sam od main questa završio na sporednom sadržaju na koji sam slučajno nabaso dok sam pričo sa pijanicom u prčiji. Tako mi je ispričao dobru priču o dva brata i sjekiri da sam ga sa guštom slušao; to se pretvorilo u potragu za drevnom sjekirom šta je dovelo do toga da naučim biti kovač i moram priznat da im je stvarno gušt raditi mačeve i sjekire; nije uopće komplicirano i stvarno je OK.

Sjekira iz drevne priče, pronađena u grobu te od ostataka napravljena nova:

Btw, ima perk sa kojim kada propnemo konja na zadnje noge prestrašimo neprijatelje

Kolika je brzina napretka kada levelujete oruzje?

U 1 delu sam morao da postanem masovni ubica krava i svinja, pobio sam citav jedan stocni grad da bih levelovao luk pre svega.

Dalje, famozno sejvovanje.

Kako funkcionise?

Da li i dalje moramo koristiti logorsku vatru i onaj šnaps napitak?

Kad sam kod napitaka, da li su unapredili pravljenje istih, posto me je alhemija ozbiljno nervirala u prethodnom delu.

Predivna igra nema šta, level design baš po mom ukusu. Šume i prašnjavi putevi. Drvene kuće i livade pune cvijeća.

Meni ni ne treba main i side quest, samo da idem i gledam, fala.

Igra godine u Srbiji definitivno

Spaženo kod Autobusnog Kolodvora u Zagrebu:

Pročito sam da su u prvom danu namirli troškove razvoja igre…

Isto kažu da će Merlin u trećem nastavku biti zadovoljan sa borbom Ha-Ha-Ha

Pogledat Excalibur i krenut sa igrom…

Carmina Burana