doktor1 AAA sa temua
Tebi je jasno da je ovo uvreda za bilo koju igru?
doktor1 AAA sa temua
Tebi je jasno da je ovo uvreda za bilo koju igru?
Btw, DualSense kontroler je odličan. Potrudili su se kontorle napraviti odlične.
Jedino mi malo čudno šta je krug za skakanje, jer je X za interakciju. no navikne se čovjek.
No bolje nego kada je krug / B ,(xbox) bio za šprintanje u prvom djelu.
2h in zasad odlicno
Borba tri koplja bolja! Drastično fluidnija uz mnogo više animacija i poteza. Već napočetku je super nasrpam jedinice.
Uspio sam trojicu sredit sa početnim mačem. Counter i riposte su puno bolji! Još war cry i slično i baš je zabavno.
Luk i strijela puno bolje odrađeni nego u jedinici!
Napali me banditi, troje njih, riješio ih, taman čistim njihov kamp uz cestu i evo ti karavane od TRI kočije pune ljudi.
Viču ajme šta se dogodilo, ajme, dvojica gledaju dali je ovaj živ i odmah trče u selo po stražare….
Dao sam petama vjetra no sada nosim opremu i oružje koje je ukradeno pa ćemo vidjet šta će se dalje događat….
Jako zabavno
Šteta šta likovi nisu malo detaljniji u razgovorima uz glađe animacije i imali bi 10/10 RPG po pitanju svega.
I ovako je luda i odlična igra, ali malo fali tih sitnica da bude top topova.
Da, quickslot za oružja i pojas kao i mogućnosti da imamo tri outfita je fantastična dizajnerska odluka!
Cisti AAA naslov. Solidnih 92% na Steamu
Blitz sad ocekujem Geralta da slucajno prodje kroz portal u KCD 2.
solidmerlin pa nisi ti valjda OdlicanMerlin?
Znači doktore fino radi na PS5 Pro?
Prvi nisam odigrao nikad zbog fajta koji mi nikako nije sjeo, ali ovo stvarno sve izgleda predobro.
Inače, isplati li se lootat po svijetu? Ima svega?
Ima svega.
Borba je puno brža i responzivnija. Treba vježbat i postaje se bolji.
Na PRO radi ko putar sa kristalnom slikom
Bas mi je drago da je igra pravi dragulj. Ja sam se sada navukao na Baldurs Gate 3, no mislim da će idući biti onda KCD. Prvo možda prethodnik pa nastavak.
Igra kupljena samo necu jos krenuti moran neke druge igre pozavrsavati ali prvi korak je napravljen.
Bas izgleda top
Auuu, ovo je super. Koliko pozornosti na detalje.
Konja se može "propet" na zadnje noge ko baja
A dok sam šprinto, vidio sam nisko stablo, ali mislio sam da neće biti reakcije pa me ljepo pokosilo.
Super je šta pritiskom na L1 možemo razgovarat i dobacivat likovima bez pokretanja razgovora.