solidmerlin Nakon toga ide Trosky quest koji je bas mukotrpan, najtezi do sad. Vrlo otvoren i zapetljan.

Joj baš naporan quest. Imam oko 1-3 sata vremena igrati nakon posla, i cijeli game session sinoć je otišao na taj glupi quest. Dok sam ja skužio kako/šta/gdje. I još ono zvono u pozadini ti dodaje pritisak.

Priroda I društvo. Pas Sfinga i konj na drvetu.

Sijamski blizanci sa Silent Hilla.

Jedenje graha, gasovi, levitacija.

Ima jos toga, npr negdje je zabranjen ulaz. Ti se lijepo dogovoris ili platis da te puste. Uđes unutra on za tobom i gonja te za neovlasten ulazak.

Ili lik koji se kliza na guzici po cesti, mislim da imam video, kako se stavlja ovdje?

Današnja pustolovina.

Po prici, savladaju me i kidnapuju na tajnu lokaciju, podrum. HP mi je mozda na 20%. Ispituju me dvojica, prepoznamo se, na istoj smo strani, sve kul, pricamo. ZA cijelo vrijeme animacije iza mene strazar gliča i trza na mene. Zavrsava animacija, ustajem a on me napada. Ova dvojica nista. Ne znam kuda izaci, ne mogu se boriti nemam HP, poginem. Iduci put se predam i platim kaznu. Kaze strazar iduci put obuzdaj kera. Kontam wtf, kad vidim njega lezi na stepenicama, odakle ga unutra… Jedva sam nasao izlaz i kuce.

solidmerlin Mutta sam dulje tražio nego što sam ga vodio sa sobom, baš je volatilan element i imao sam dojam da bi se kad tad dogodila neka takva glupost kakvu si sad naveo. Plus što je pokvaren njegov obedience level, piše različito na dva mjesta. I kad ga pokušam nahranit suhom hranom (koju većinom nosim), hrana se skotrlja od Troskyja do Troskowitza.

Houndmaster skill sam levelao dovoljno (i to više kroz knjige nego kroz igru s Muttom) samo da dobijem onaj perk da psi ne laju na mene, a Mutt odmara kod birtije.

doktor1 Mutta se treba riješit ako se nešto ide riješit stealthom jer će ga ovi vidjet i samo smeta

Da, veliš mu "Stay" prije nego kreneš, inače će ga vidjeti ljudi. Za druge pse ima perk da ne laju na njega.

Koristan je jako kad te napadne 3+ u isto vrijeme, pogotovo ako imaš više perkova s njima, pa je on jači i duže se zadrži u borbi.

Ja sam za sad stvarno oduševljen koliko malo bugova/glitcheva sam imao u 80 sati, na prste jedne ruke. Na XBOX X igram.

Do kraja godine bi trebala biti i 3 DLCa. Šteta što odmah od starta nema ovaj barber feature, htio sam Henryu pustiti bradu kao u jedinici 😀

Flipper vazna je za pricu, jos uvijek je gonjam i nadam se. Sad mi je zadala neki zadatak, da joj pomognem u Kuttenbergu. Da vidis Kuttenberga, ko Tilted Towers.

Jesi li igrao prvi dio?

solidmerlin Jesi li igrao prvi dio?

Počeo, nisam se mogao natjerati igrati zbog borbe. + sam igrao u nekom razdoblju gdje mi nikako nije pasala (mislim da sam je upalio nakon 5-6 open world igara).

Flipper iskreno meni je borba jos gora u dvici. Oduzeli su stab tipku pa ubod mozes raditi samo ispod pasa. Zato sam presao na cekic i stit mada nosim i 2 dobra maca.

Probaj prvo jedinicu zavrsiti. Pored svih frka u igri moras se izboriti i sa 30fps. Ljubav boli. Ljubav na zadnji pogled. Ali je igrivost na max, uvuce te ko vulva.