doktor1 Tako je, sprijateljio sam se s njima i napio. Vrijedilo je teškog mamurluka.
Kingdom Come: Deliverance II
doktor1 I nakon te pijanke kada sam išo po još alkohola sam sreo Mutta
SPOOOOOILER
Ja sam po njega išao odmah, prvo. Na početku igre kad još radnja ne krene i kod jezera kampiraš s svojima sam se igrao s Muttom i jedan od promptova je bio da mu daš da traga. Zapamtio sam to i nakon što su krenuli questovi sam pokupio dva šala i reko sebi, hmm Mutt bi mi mogao njuhom pomoći u pretragi. Tako da sam išao njega odraditi prvo i pomoglo je!
Evo nakon blizu 40 sati, napokon sam otišao u svatove. Mislim da sam skoro sve važnije sidequestove riješio.
- Uređivano
milicevic87 Ja još nisam otišao
Svako malo iskoči neki novi quest/tip/task i ode vrijeme
- Uređivano
Ja sam jucer zavrsio svadbu i realno koliko se pricalo po selu o njoj podbacila je glamurom i brojem svatova. Bas je oskudna bila s obzirom na hype u selu. Tu sam ostao malo razocaran.
Sa stajalista questa bilo je ok. Majka neke stidne trapave djevojke, koju nece niko, me zamolila da plesem sa kcerkom. Gazala me po stopalima tokom plesa a onda pozvala u sijeno. Kasnije je pitam kako je bilo, kaze ona ONAKO.
Nakon toga ide Trosky quest koji je bas mukotrpan, najtezi do sad. Vrlo otvoren i zapetljan. Ali rijeseno. 18h igranja do sad.
Nakrao sam se u dvorcu na jednom mjestu da ne mozemo ponjeti dva konja i ja. Moram sad to rjesavati…
- Uređivano
doktor1 da
Jednostavno mi je toliko dobar svijet i sidequestovi, da sam morao izvući sve što nudi. Sidequestovi su mi na nivou witchera 3, ako ne čak i bolji. Ostalo mi je još par nevažnih sitnica. To ću možda, kad ne budem više imao šta raditi.
doktor1 Sada ima zanimljivih questova. Onaj kamp od Sigismunda izgleda vrh
Jedva čekam.
- Uređivano
- Uređivano
solidmerlin Nakon toga ide Trosky quest koji je bas mukotrpan, najtezi do sad. Vrlo otvoren i zapetljan.
Joj baš naporan quest. Imam oko 1-3 sata vremena igrati nakon posla, i cijeli game session sinoć je otišao na taj glupi quest. Dok sam ja skužio kako/šta/gdje. I još ono zvono u pozadini ti dodaje pritisak.
- Uređivano
solidmerlin nEMa BugOVa
Ima jos toga, npr negdje je zabranjen ulaz. Ti se lijepo dogovoris ili platis da te puste. Uđes unutra on za tobom i gonja te za neovlasten ulazak.
Ili lik koji se kliza na guzici po cesti, mislim da imam video, kako se stavlja ovdje?
Današnja pustolovina.
Po prici, savladaju me i kidnapuju na tajnu lokaciju, podrum. HP mi je mozda na 20%. Ispituju me dvojica, prepoznamo se, na istoj smo strani, sve kul, pricamo. ZA cijelo vrijeme animacije iza mene strazar gliča i trza na mene. Zavrsava animacija, ustajem a on me napada. Ova dvojica nista. Ne znam kuda izaci, ne mogu se boriti nemam HP, poginem. Iduci put se predam i platim kaznu. Kaze strazar iduci put obuzdaj kera. Kontam wtf, kad vidim njega lezi na stepenicama, odakle ga unutra… Jedva sam nasao izlaz i kuce.
solidmerlin Mutta sam dulje tražio nego što sam ga vodio sa sobom, baš je volatilan element i imao sam dojam da bi se kad tad dogodila neka takva glupost kakvu si sad naveo. Plus što je pokvaren njegov obedience level, piše različito na dva mjesta. I kad ga pokušam nahranit suhom hranom (koju većinom nosim), hrana se skotrlja od Troskyja do Troskowitza.
Houndmaster skill sam levelao dovoljno (i to više kroz knjige nego kroz igru s Muttom) samo da dobijem onaj perk da psi ne laju na mene, a Mutt odmara kod birtije.
- Uređivano
Šta kažete, da kupim?