solidmerlin chono . Solidnih 92% na Steamu To je odlicno a ne solidno. Blitz bas ko Eurosong, podrzavaju se komsije. Istocna Evropa, mali se uzdizu.
Blitz Super su mi ovi kako si cestitaju, tu se vidi u kojoj su firmi gameri, a u kojima samo profiterska guba…jedva cekam doc doma
doktor1 Dobra stvar je šta ima više istraživanja; sve je animirano i Henry komentira… Napo sam nekog plaćenika jer sam vidio crossbow na leđima i moro sam probat
Flipper Znači doktore fino radi na PS5 Pro? Prvi nisam odigrao nikad zbog fajta koji mi nikako nije sjeo, ali ovo stvarno sve izgleda predobro. Inače, isplati li se lootat po svijetu? Ima svega?
doktor1 Ima svega. Borba je puno brža i responzivnija. Treba vježbat i postaje se bolji. Na PRO radi ko putar sa kristalnom slikom
Deadwalker Bas mi je drago da je igra pravi dragulj. Ja sam se sada navukao na Baldurs Gate 3, no mislim da će idući biti onda KCD. Prvo možda prethodnik pa nastavak.
Miro Igra kupljena samo necu jos krenuti moran neke druge igre pozavrsavati ali prvi korak je napravljen. Bas izgleda top
doktor1 Konja se može "propet" na zadnje noge ko baja A dok sam šprinto, vidio sam nisko stablo, ali mislio sam da neće biti reakcije pa me ljepo pokosilo. Super je šta pritiskom na L1 možemo razgovarat i dobacivat likovima bez pokretanja razgovora.
doktor1 Sada sam ko Emilio, ali drago mi da se dobro drži igra po pitanju Steama; za vikend bi moglo preći i 200 A još je bilo i onih standardnih poziva na bojkot radi neke pederane i slično.
doktor1 Mapa je ogromna! A ut je još i druga mapa. Evo pogled na veličinu i sadržaj obadvije mape. Pogled iz okolice dvorca na mapu i mislim da je sve šta se vidi pravi teritorij jer je stvarno ogrno područje. Također bi pohvalio i automatsku navigaciju konja kojem super kontroliramo brzinu i smjer bez da prekidamo njegov GPS.
escoban Tribaju updateat lockpick mehaniku, na konzoli je prejebeno tesko easy lock sam otvara 10x dok nisam uspio. Nemogu ni zamislit kako je na hard…