• Gaming Vijesti
  • Nakon što su objavljene recenzije, Capcom u Dragon’s Dogmu 2 uvalio odvratne mikrotransakcije

Na kraju, a prije nego krenem u vrtić.. Nikome ne prijetim, nit ću prijatiti, fizičkim obračunima uživo.. Ne budite mimoze i maslačci noce generacije.. Samo ne volim kad se odrasli, kvazi kulturni ljudi razgovaraju vrijeđanjem.. SVak s dva zrna soli u glavi će priznat da uživo te riječi debil i slično ipak malo teže prelaze preko usana, kad s nekim pričaš u lice, a ne poznaš ga, nije ti frend (il žena) kojeg inače zoveš debilom.. Dakle skretao sam opažnju na to, ajmo zadržat argumentirane pristojne rasprave i kulturno se razgovarat… Naposlijetku, baniranje pa odbaniranje (moram li nekom zahvaliti..?), pokazuje da niste jednoumlje i diktatura, već da se smije i pokazati neki drugi stav ili mišljenje.. Dobar ste (iako opskuran još..) portal i samo tako dalje, ja vas uredno čitam kad stignem, a nadam se da primjećujete i konstruktivnost u svemu šta pišem, em prema razmišljanju o gejmingu općenito, em prema samo portalu.. Sportski pozdrav i ugodan vikend svima!

bojtronik Sportski pozdrav i ugodan vikend svima!

E to to, također!

Kaj se tiče pogrdnih epiteta debil i sl. to shvati kao ono eeee… di si pederu, šta ima!?

Ili kad govore: jebem ti mater, jebo mater svoju i slični sinonimi sa mamom u rečenici što nekima sa balkana znači dobar dan!

Sarkastičan sam do jaja sa ovim iznad i naravno da mi je odbojno.

Jednom sam frendu reko onako jer me naljutil sa nečim, (ne sjećam detalja) pa mu reknem "jebem ti mater" pogledao me poprijeko i već mu šaka bila spremna ali sva sreća da se sjetio tko sam i pozna me dobro, zna kakav sam inače jer u protivnom bih pokupio batine a nakon toga nikad više u mom rječniku se nije našlo, majka je svetinja a i otac naravno.

Stavljanje mikrotransakcija u sp igru od 70 eura je jadno, a ovo sto su stavili tek nakon sto su recenzije objavljene je jos jadnije. Niska grana za capcom. Steta kaj stranice tip IGN i slicne oštro ne reagiraju na takve stvari.

bojtronik Dobar ste (iako opskuran još..) portal

Ima još nade za slavu, Felix je mlad i nadobudan, sve najnovije vijesti o svojim omiljenim igricama možeš čitati samo kod nas.

Samo sam ja tu falio da počnem jebat ovu dvojicu što vrijeđaju čovjeka nepotrebno 😅

I kažu ljudi da nema nade za Hrvatsku.

Ja sam tu biciklom samo da komentare citam vidim 50 i nesta komentara reko ovo ce bit papreno nešta 😄

bojtronik Nikome ne prijetim, nit ću prijatiti, fizičkim obračunima uživo

Brate taman dok san pročita sve počea san se zagrijavati i onda baciš it was just a prank bro. Pa nisi jebate normalan.

Giphy - whos that pokemon GIF

odakle se ovaj pojavio? nadam se da su Fenix i Fico zivi 🙂

Ja kad dođem rutinski na forum samo se lagano ubost izborima 2024. u venu:

Giphy - Oh No Fire GIF

Brijac

Znaš da bu idiota koji će pokupovat troduple iteme? Znači oko 120 eura.

@Fico Nažalost, obojica rahmetli. Često citiram ovaj lajn 🙂