Heat tvoji su povijesno prodali HR i pobjegli u Argentinu Ja nisam bio minken bojna.

Nikad mi nije bilo jasno kako tuđa vojska zakolje ljude na kućnom pragu i onda naletiš na retaje poput Streloka. Ljude zaobišla evolucija, šta reći. Dajte mi ban da se oporavim.

Sterlok Završili su u masovnim grobnicama u Sloveniji.

Ja cu samo reci jao si ga nama. Pobijedit ce ili plavi ili crveni. Trece opcije ni nemamo.

Ovo danas je samo pokazatelj u kakvoj jadnoj državi živimo.

Heat ja sam nosio HR uniformu 93.-95. nemam se kaj sramiti. Nemaš ti meni kaj pisti o glupom patriotizmu, šovinizmu i rasizmu. Odhebi u troskoku 😂

Dok je pun hladnjak zdrave klope, nema beda.

ECG ERS 21781 NIXA++ - Hladnjak s dvojim vratima

Kad ovo čitam…dobre su i ove vlade šta su bile. Demokracija je promašaj.

Sterlok Nosio si tada, sad si nepritalj kao i HDZ, SDP, Možemo i ostala proimigrantska žgadija.

Sterlok Nema ti pomoći. Ajd Srbi su sa 30% stanovništa osvojili 72% BiH dok su jedini imali kvalitetno oružje, možda će tako i budući Hrvati u sljedećoj nakaradi od RH države kad izbije građanski rat.

Sterlok Neću ja, bit ću star, ali branit će nas tvoji unuci kad Hrvati budu 30% stanovništa u ovoj državi jer je tebi trebala cesta do gejmpasa.

Heat nadam se da radiš puno djece kako bi napunio državu pravim hrvatima.

Sve je to samo prirodni proces, bit ce dobro kad tad🤣

Sterlok Milijun novih rasista, bit će ti teško, u glavi jel, fizički si siguran, za razliku od prosječnog multikultistana.

Evo vam barba Jung da se smirite vas dvojica za laku noc😴

stitrek Samo bacaš bezveze kvotove, ne pomažu ičemu. Ae jebiga, možda sam ja lud i zalužili smo da nas priroda likvidira je se dovoljno ne razmonožavamo.

Kad lgbt skup drži natpise "queers for palestine" koji ih bacaju sa zgrada, možda je to božja poruka da odjebemo ovakvi nenormalni.