Meni se cini da je popularniji no ikad, ekipa protiv koje je dvi trecine glasaca dalo svoj glas su ga upravo napravili mucenikom i zapravo ga ozivili, jako glup potez.
Sumnjam da bi reakcije bile drugacije da je kolinda napravljena mucenikom na ovaj nacin, pa na ovaj cin i ex hdzovci skacu kako vidim tako da ni u suprotnom nebi falilo objektivnih istupa, s razlogom, nije ustavni sud iznad sabora i njegove volje. Milanovic je falija je sta nije odma da ostavku (ja sam mislija da ce naknadno no nista od toga), ali ako ga vecina podrzi kao mandatara (sta ce se dogodit nikad), a on preda ostavku i preuzme funkciju, tu nema nista protuustavno.
Meni osobno zapravo nemjerljivo vise odgovara da dodju na vlast hdz + dp jer imam od pokojnog oca 100 kvadrata stana na bacvicama sa zasticenim najmoprimcom unutra jos od doba jugoslavije za koji ta baba placa mjesecno par stotina kuna a moji preci i sada ja to vracamo placajuci stanoupravu, ovi ce nesto poduzet po tom pitanju napokon kroz novi zakon koju su donili, dok je na drugu stranu jedan sdp koji je svaki prijasnji pokusaj rjesavanja tog pitanja koji direktno narusava privatno vlasnistvo rušija, no ovo sta se dogadja je vrlo degutantno.