On nije nikad bio na izbornim listama koliko se sjećam.
Gledao sam i njegovu ženu i njega kod Malnara, bio mi je baš dosadan sa svojim programom i pričama pa su mu katkad pustili glavne glumce noćne more da ga ometaju i to mi je bilo smješno i zabavno. Kako su godine prolazile tako se i meni promjenilo mišljenje o tom čovjeku. Umro je napušten od sviju i u teškim uvjetima.
Bio je preradikalan a to ne prolazi više kod ljudi. Samo lijepo-govornici, diplomate i guzičari dobivaju vlast jer većina tako želi dok ostali su postali imuni na stranke i totalno su nezainteresirani za politiku i tu bih se ja pomalo uvrstio kad vidim da ide sve nagore a moji za kog sam glasal skoro nikad ne pobjede.
Osim na prošlim predsjedničkim izborima kad sam Zokiju dao glas pa je i za mene samog bilo čudno da dajem glas jednom "bivšem" komunisti.
Lijepo je tada govorio a nije bilo nekog mi boljeg pa mi je on bio najbolji izbor i zbilja sam bio sretan što je pobjedio jer sam i sam pobjedio, moj glas je pobjedio huraaaaa! Tad osjećaš moć demokracije i da tvoj glas je pridonio nečemu, čemu?
Koliko je dobroga to donjelo nemam pojma. Dal je što napravio da nam bude bolje, nemam pojma, nije nam ništa dao kao niti jedni do sad, samo mi se čini da imamo novaca sve manje i sve moramo više šparati, minuse i krediti ne dolaze više u obzir.
Tako da bi nam dobro došao netko ovako radikalan (ne mislim na Švarca jer on je imal i psihičkih problema koje je vukel iz djetinjstva i vlast i moć bi ga još više sjebali) pravi iskreni domoljub sa dobro usađenim moralnim vrijednostima koji bi promjenio sve i vratio HR u vrijeme do 2 Svj. rata i gradio novu i bolju HR.