On nije nikad bio na izbornim listama koliko se sjeÄam.
Gledao sam i njegovu ženu i njega kod Malnara, bio mi je baÅ” dosadan sa svojim programom i priÄama pa su mu katkad pustili glavne glumce noÄne more da ga ometaju i to mi je bilo smjeÅ”no i zabavno. Kako su godine prolazile tako se i meni promjenilo miÅ”ljenje o tom Äovjeku. Umro je napuÅ”ten od sviju i u teÅ”kim uvjetima.
Bio je preradikalan a to ne prolazi viÅ”e kod ljudi. Samo lijepo-govornici, diplomate i guziÄari dobivaju vlast jer veÄina tako želi dok ostali su postali imuni na stranke i totalno su nezainteresirani za politiku i tu bih se ja pomalo uvrstio kad vidim da ide sve nagore a moji za kog sam glasal skoro nikad ne pobjede.
Osim na proÅ”lim predsjedniÄkim izborima kad sam Zokiju dao glas pa je i za mene samog bilo Äudno da dajem glas jednom "bivÅ”em" komunisti.
Lijepo je tada govorio a nije bilo nekog mi boljeg pa mi je on bio najbolji izbor i zbilja sam bio sretan Å”to je pobjedio jer sam i sam pobjedio, moj glas je pobjedio huraaaaa! Tad osjeÄaÅ” moÄ demokracije i da tvoj glas je pridonio neÄemu, Äemu?
Koliko je dobroga to donjelo nemam pojma. Dal je Å”to napravio da nam bude bolje, nemam pojma, nije nam niÅ”ta dao kao niti jedni do sad, samo mi se Äini da imamo novaca sve manje i sve moramo viÅ”e Å”parati, minuse i krediti ne dolaze viÅ”e u obzir.
Tako da bi nam dobro doÅ”ao netko ovako radikalan (ne mislim na Å varca jer on je imal i psihiÄkih problema koje je vukel iz djetinjstva i vlast i moÄ bi ga joÅ” viÅ”e sjebali) pravi iskreni domoljub sa dobro usaÄenim moralnim vrijednostima koji bi promjenio sve i vratio HR u vrijeme do 2 Svj. rata i gradio novu i bolju HR.