Sterlok
Neću ulaziti u temu nad nekretninama. Većinom se radi o nasljeđu ili kućama na selu gdje žive cijele familije, nekad se dogradi kat, dva pa ostanu doma. Imali smo takvu sreću i poziciju.
Osobno nisam u tom sloju društva pa bog pomagaj.
Znaš da je Njemačka bila masovno bombardirana u 2. svjetskom ratu? Mnoge generacije ostale su bez doma, obiteljskog stabla prema tome i nasljeđa. Tako je, nemaju nekretnine, renta se ali još uvijek ti ostane za pristojan život.
Radije piši koliko je teško u nas kupiti nekretninu od 45 kvadrata bez kredita na 20 godina sa plaćom od 1400-1800 eura. Gdje su djeca, život, auto, nedaj bog zdravstveni problemi?
Efikasnost? Jesi radio vani? Ja jesam. Norme su bile manje u usporedbi sa istom firmom u HR, posao i tehnička podrška bolja a tada su plaće bile neusporedive. Što se tiče Boxmarka. Kod nas je bio i ostao sinonim "židovske firme" a pogon blizu mene nazivaju Logor. Bilo je to pre sadašnjeg posla u HR. Radio sam u tom Logoru 12 mjeseci također. 2600 kn 2014.
Njemačka, obuka i školovanje 6 mjeseci 1800 eura, mjesečno.
Skrenuli smo s teme ali sve to je bitno za izbore.
Kaj smo napravili u tih 30 godina od rata? Moj životni vijek, nismo se pomaknuli. 30 jebenih godina.