pravednik
HDZ je dobro zamišljen kao stranka koja se navodno borila za osamostaljenje od ex Juge. Čak i lijepo zvući Hrvatska demokratska zajednica, kud ćeš bolje za jednog prosjećnog hrvata koji voli svoju državu i želi se odvojit jer nam nitko ne treba u našem dvorištu dok istodobno poštuješ susjedovo.
Kada se vratimo na sam početak HDZ-a tada bismo mogli doći do zaključka da je HDZ oduvijek bio trojanski konj.
SDP je po tom pitanju ipak dosljedan i gura svoju politiku od početka ali nije nit ta stranka malena neiskusna curica. Ovaj sadašnji SDP je puno gorji od onoga kojeg je Račan vodio. Ovaj SDP je odbacio svoju staru kožu i navukao novu.
Te babe koje spominješ po selima a i dedeke, nije ništa bolje nit u većim gradovima jer u svakom žitu ima kukolja mislim na svećenike i nećemo krivit cijelu religiju zbog istih jer takvo stanje uma se uvuklo u sve pore društva i niko nije pošteđen.
Ja sam kršćanin, ne idem u crkvu a idem u nju samo nakon nečijeg sprovoda kad bude misa zadušnica. Vjerujem u Boga tj. Sveto trojstvo i to mi nitko ne može maknut. Jednako tako mislim da su i HDZ i SDP dvoglava zmija koja ujeda malo jedna malo druga glava ali konstantna je otkako smo navodno izašli iz crvenog sistema.
Svi ti koji glasaju za HDZ ustvari glasaju za Franju Tuđmana kojeg više nema nit vodi ovu državu ali mantra je duboko ukorjenila Francekov HDZ u glave mnogih ovdje a pogotovo vani.
Ovi što glasaju za SDP ili su bivši komunisti, jugonostalgičari ili samo ne žele HDZ na vlasti. Meni su kao što rekoh isti k.
Ovaj HDZ je kao i SDP daleko gorji tim više što je sofisticiran i presvučen u ono što si spomenuo kršćanstvo, domoljublje i tu lako dobivaju raju.
Za kraj SDP će najvjerojatnije pobjedit jer tako mora biti. Deklarirani crveni se vraćaju na velika vrata posvuda u svijetu.