Zoki je jednom izjavio da se neće više kandidirati za premijera. Nikad ne reci nikad je legitiman stav ili je tada lagao. Političari moraju biti dosljednji ako žele pridobit vjeru naroda. Pred izbore svi žele ostavit dobar dojam.

SDP i pogotovo sadašnji HDZ su isti lulek.

Ostaci i nasljednici baštine bivše države. Odgajani u BiS-u i očuvanju istog. "Stari" je reko takvima da čuvaju BiS kao zjenicu oka svog. Od Mesića pa sve do prpošnog Zokija braća po crvenom režimu. A ni Tuđman nije bio daleko od toga, pokoj mu duši ko i Željko Malnar kad su obojica imali bijele general maršal mandure baš poput njega.

Zato nas gamere treba postavit u sabornicu da rulamo Hrvatskom a ove šta su dotad bili maknut a neke i penzionirat ajd dati im dobru mirovinu da šute ali da se nit na tv nikad ne pojave.

Zero Biti predsjednik RH znači biti nestranački čovjek

A ono, Kolinda je izašla iz Hdz-a kad je postala predsjednik, al ne bih ju baš nazval "nestranačkom" predsjednicom.

Neću ulazit u to dal je ovo Zokijevo (zakonski i ustavno) ispravan potez niti sam kompetentan bubati ikakve političke analize, ali samo da ova lopovska bagra više otiđe sa vlasti.

Meni radi ovog definitivno nije negativac (niti mi je ikad bio).

Btw, ova Lisan Al Gaib slika je nešto najjače ikad 😂😂😂

Nije uopće problem da se kandidira, no mora prvo dati ostavku na poziciji predsjednika države. Ne može sam sebi dati mandat ako dobije izbore sa SDP-om lol

Tuhy Pomiješao si kruške i jabuke, svatko se može kandidrati za predsjednika (ako ima dovoljnu podršku da prijeđe prag podrške za kandidaturu, jel), ali svaki kandidat koji je iz stranke mora u slučaju izborne pobjede iz nje istupiti ako želi biti predsjednik.

Zero

Ma ne, jasno sve, samo kaj sam ju ja i dalje doživljaval ko hdz-ovku, bez obzira što je istupila iz stranke nakon pobjede.

Zanemari, velim da nisam nešto kompetentan oko politike 😇.

Tuhy Ma kužim što želiš reći. Predsjednik/ca koji/a je iz redova vladajućih sasvim će drugačije funkcionirati u odnosu na ovaj show koji drže već duže vrijeme Plenki i Zoki. Kod Kolinde je to očekivano bila harmonija, ali i Josipović je bio jedna dobro odmjerena klasa u izjavama i samim ponašanjem.

Zero Predsjednik/ca koji/a je iz redova vladajućih sasvim će drugačije funkcionirati u odnosu na ovaj show koji drže već duže vrijeme Plenki i Zoki.

Ne vidim kako možeš poistovjetiti njih dvojicu kao sudionike nekog showa. Plenkijeva HDZ ministarska garnitura je praktički kompletna završila pod optužnicama za kriminal. U biti, nisam siguran je li postojao iti jedan originalni ministar da je ostao neoptužen za kriminalne aktivnosti i zadnji potez njegove vlsdajuće većine u saboru je bio da proguraju zakon kojim bi se u ilegalu stavilo curenje informacija o kriminalnim aktivnostima.
          Usporediti njega sa Zokijem koji tog i takvog plenkija kritizira, okarakterizirati obojicu kao sudionike nekog showa je izvrtanje činjenica

Meni je najjača aferica, koja se naravno zaboravila, slučaj onog barbe kojemu supruga posjeduje trgovinu tekstila na malo, i koja otvara uz taj obrt, firmu za uvoz i izvoz plina(!). Barbi odjednom sjeda blizu milijardu kuna na račun(!). Upitan za to barba odgovara da : "šta ste se mene uhvatili?". Par tjedana nakon što se malo zaboravilo, taj isti obrt otvara firmu za međunarodni otkup dugova. Krasno.

I da, nakon koliko već mjeseci od kad je banožić izazvao onu prometnu, još nije čak ni optužen ni za što. Al eto, ispada da je to i Zokijev show, jel.

somethingwrong Govorim o diskursu u javnom političkom prostoru između njih dvoje koji je, bez obzira na očita mimoilazenja u stavovima (konstantna), nedostojan funkcija koje obnašaju. To je prečesto na razini kavanskih prepucavanja, kao da toga nema sasvim dovoljno i u saboru, za sve one hrabre koji se odluče to povremeno i poslušati.

Zero znam o čemu govoriš i na to sam ti i odgovorio. Ne možeš ih izjednačiti. Milanović ide đonom i nerijetko dosta narodski i vulgarno na očiti kriminal. Kolike ovlasti ima kao predsjednik RH to mu jedino i preostaje, i da je išao imalo finije protiv ovakvog APa, to bi praktički bilo ravno podršci hadezeovim praksama.
              To prodavanje priče da su svi isti, da bi svi isto na njihovom mjestu, kad svi kradu-zašto ne bih i ja, i slično, je star trik lopova jer oni tako razmišljaju. To je samo trik da se izazove apatija u narodu, da što manji broj ljudi izađe na izbore i da ih se pusti, jer: "tko će doći, ako mi odemo", "opet crveni" itd.
              Mislim ipak da je većina ipak sazrela da prokljuvi tu priču.

somethingwrong Ok, ako idemo tvojom logikom s obzirom na takvu retoriku koja se na kraju svede na međusobno verbalno nasilje, spuštanje i ponižavanje u javnosti, onda recimo Mesić i Josipović nisu bili dobri presjednici u odnosu na Milanovića ili što?

Kad se podvuče linija, što bi ti izdvojio kao uspjeh Milanovića u odnosu na prethodnike?

Zero stvar je jednostavna. Mesić i Josipović nisu imali ovakvog premijera i bili su predsjednici u nekim drugim vremenima. Sad se vidi da je Sanader bio mala maca za ovo šta se događa zadnjih godina.

To što pričaš je praktički ono što i sam Plenković pokušava danas objasniti hadezeovim simpatizerima u Osijeku: da je ovo sve politički cirkus, ne bi li u građanima izazvao apatiju.

Da, na kraju se sve svidi kako će netko percipirati što se događa i na koji način. Ono, glasajte po savjesti i za koga želite, ali barem se zna tko je simbolično i prigodno stavio datum izbora na dan cirkusa.

Moje predviđanje - vjerojatno ponavljamo izbore ili ćemo završiti na prijevremenim do kraja godine.

Zero Moje predviđanje - vjerojatno ponavljamo izbore ili ćemo završiti na prijevremenim do kraja godine.

Zbog čega to misliš?

somethingwrong gdje si nasao tu anketu?

nasao sam…index..nisam ni mislio da je neki drugi portal xDDDD

prije nega 2 tjedna na crobarometu HDZ je imao oko 29% dok SDP svega 13%….ovi internet glasaci se ne racunaju jer ih vecina samo kuka protiv al nema volje otic glasati…

eno ti anketa na jutarnjem webu..koga biste za premjera plenkija ili mileta….plenki ga ubija a glasalo preko 50k ljudi dok je na indexu tek 35k….sve je to za naivne…

Genesis nasao sam…index..nisam ni mislio da je neki drugi portal xDDDD

Cim sam vidio rezultate znao sam da je index Ha-Ha-Ha

Morat ću zaokužiti komunjare pošto nitko osim Katarine Peović nije protiv imigracije, AKA svi su za autogenocid, 2% bdp rasta naspram sudbine svojih unuka.