Zero Ha-Ha-HaHa-Ha-Haha znao sam

SDP sad ima jačeg kandidata, ali cjelokupno su ujebali čini mi se

Raziel ako ne izadjes na izbore, onda indirektno govoris da ti je dobro i tvoj "glas" ide vladajucoj stranci jer ne zelis da se nesto promjeni…

@stitrek to se nece dogodit skroz dok netko posjeduje putovnicu RH….

ako se dobro sjecam, u svedskoj je kazna oko 800 eura u slucaju ne izlaska na izbore, tako nesto treba imat i u HR

pa nisam siguran koliko je ovo pametan potez…

Vučićevski, ali ako je potrebno da se makne ova odvratnoća, neka. Osobno sam se nadao riješiti obojice, sad će opet ustaše, partizani, Rusija itd

Fenix Dosta nas je išlo polagati državni stručni ispit, kao da nije dovoljno što bi svaki građanin trebao znati što u ustavu stoji o funkciji predsjednika RH. Biti predsjednik RH znači biti nestranački čovjek, predsjednik svih Hrvata. Ne možeš se kandidirati za premijera s figom u džepu i reći "dat ću ostavku kad pobijedimo i postanem premijer". Ili odmah daješ ostavku i napraviš ovo ili uopće ne izvodiš ovakve vratolomije.

Mislim, što je sljedeće; sam će sebi dati mandat za sastavljanje vlade?

Definitivno pitanje za ustavni sud.

Ovo je samo dokaz koliko je SDP nisko pao.

Ček kaj je uopće moguće bit i predsjednik i premijer u isto vrijeme?

Wtf

Ja znam da moram raditi još osam godina bez obzira tko je na vlasti. Kad napunim 60. i odem u penziju i onda me boli tko ja na vlasti jer više ne moram raditi ništa.

U svakom slučaju bole me mošnje više za vlast.

Dat ce ostavku kroz dva tjedna sigurno, caka je siguran sam u tempiranju najave i ostavke a potom sluzbene kandidature. Mangup je to veliki i zajeban, nije mulac da se baca na prsa bezveze. A levati se pjene i vataju na udicu.

Jos ovo sa izbornom srijedom, nevjerojatno 🤣 steta sta cu bit na brodu kad budu, da bar uvedu neko glasanje s prijavom na e-gradjaninu za pomorce, to je vise desetaka iljada ljudi koji nisu u mogucnosti glasat.