Izbori 2024 🇭🇷
Kroz godine se Ilčić u hrvatskoj javnosti istaknuo nizom kontroverznih izjava. Možda je od svih najpoznatija ona o masturbaciji iz 2011. godine kao "štetnom zlorabljenju homoseksualnosti". Tvrdio je i da nikad nije masturbirao, zbog čega je u javnosti dobio nadimak Nedrk. Iznosio je i bizarne stavove o ženama, a rekao je i da su migranti i muslimani "biološki superiorniji" od Europljana.
Tko nas je sve zastupao, jbmti život.Valjda će ekipa naći nove poslove. #zabrinut
Što god piše u index.hr, i sličnim portalima uzmi sa rezervom. Oni su tu da trolaju sve i svakog. To im je posel i za to su dobro plaćeni.
- Uređivano
Nisam neki veliki antimožemovac kolko god ideološki bili pokvareni, a ovo ide sve stranke.
Kako da izađem na europske izbore i glasam za vašeg kandidata kad ne znam ni tko je kandidat jer onaj koji vam je na listi prepušta mjesto nekom drugom?
Ako se dokaže i u debatama, mislim da je pravi izbor za predsjednika HR.
Debate njega i Kolinde su bile legendarne…
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolakusic-nije-skupio-dovoljno-potpisa/2623218.aspx
i nije baš iznenađenje što za njega glas više ne žele dati ni oni koji su ga kandidirali za prošle izbore. Šteta što nema Juričana, izgleda da je ono bio jednokratni show na račun Bandića.
- Uređivano
I meni se čini da rusofilni uzurpator ustava ponovno osvaja, ali u drugom krugu.: p
Jedino prisutnost tog kršitelja ustava i putinove marionete na predsjedničkoj poziciji mi daje nadu da nisu svi jebeni debili u ovoj zemlji.
Prati li itko ovo s Miletom i Jelavićem (ne Jelavićem od @HideooKoojima)? Meni je smiješno iz svakog mogućeg kuta
Mile kaže da neće slati vojnike za Ukrajinu i ne želi se petljati u taj rat. Po čemu je on tu rusofil lol?! Boli me kita za tudje ratove. Tko god se toliko usiljava oko ratova u svijetu, umjesto da kenja po internetu, neka uzme pušku i ode braniti svoja uvjerenja. Medjutim ti koji tako lupetaju nemaju blage veze šta je rat, a vjerojatno i za vrijeme našeg domovinskog su ga zajedno sa svojom obitelji gledali na TV-u.
Treba vam netko tko će biti za Hrvatsku, a ne za Ukrajinu, Ameriku, Rusiju ili ove Europske islamisticke prijestolnice.
- Uređivano
Fenix ne, ali moj otac je i znam kakvo je to sranje i strah. I danas se vide posljedice toga rata na njemu, a i nama.
Onaj tko zna kako je nikada mu ne bi palo na pamet da šalje drugi život u smrt. Zamisli arogancije da bi netko drugi trebao ići ratovati za tudja uvjerenja, a sam nećeš uzeti pušku i otići uraditi isto?!
Tako da da, podržavam Mileta i bilo koga drugoga tko ne želi svoj narod slati u smrt.
I ja ne kažem da ti ili Zero kažete da treba slati ljude u rat, ali samo zamisli da ti je sin u vojsci i mora ići dati život za neku drzavu s kojom nema nikakve veze, dok se njihov vlastiti narod provodi po zemljama EU i spava u hotelima sa 4 i 5 zvijezdica, a žene preudavaju dok im se muževi bore na prvoj fronti.
Neka im je sa srećom u ratu, ali ja nemam s njima nikakve veze, niti želim imati.
I moj je bio, ali ono gore nema veze s ratom, iako je RH indirektno od početka u njega uključena. EU je puno više od interesa jedne nacije, samo tom klaunu na vlasti očito nije jasno pa neke odluke usporava i otežava.
Al ono, ne da mi se. Glasajte za koga hoćete u konačnici. 8 je kandidata, valjda će se naći netko za svakoga.
Svatko će se složit s tim da rat nije lijep. Ali isto tako dosad nisam ni načuo da je itko ikad spomenuo slanje naših vojnika u bilo koji rat, tako da ne znam o čemu ovdje haluciniraš.
Također, smatram da je bolikurčina za rat koji se vodi samo 700-800km udaljen baš glup stav, bez obzira što bili motivi obje strane (a realno, motiv napadača je skroz retardiran i pogrešan). Ako išta drugo, onda zbog tvog starog koji se toliko sjebao zbog nečije retadirane ideje i odluke