Tzereen jel imas konkretne primjere? jesi ih odlucio prijavit ili se ne zelis s time zamarati?

iskreno, nisam izasao na EU izbore jer sam imao neke obveze pa mi uopce nije bilo na umu, al eto..opet hdz xD

Koliko vidim, EU je dosta skrenula desno, dok su zeleni i liberali pali. Očekujem neke nove inicijative, manje forsiranja EV-a, manjinskih propagandi i čvršći stav prema ilegalnim migracijama. Zanima me i kako će to utjecati na odnos s Rusijom.

Bartulica si je preko Boga i domovine osigurao da mu mater (ili Rusi?) više ne mora davat za kavu

Meni se tolko gadi ovaj Ressler... Lik lijevo do Velikog Vođe. Double Penetration se pokazal kao nakupina izdrkotina kad se nisu ogradili od Bartulice.

Zero pa iskreno, sto je lose sto idemo opet u desno? jel vidis sto se desava po europi i u kojem smijeru to sve ide?

Zbog toga sto postoje javno dostupni dokazi da su stranke poput AfD-a i Rassemblement National financirani od strane ruskih interesnih skupina, dok su one na duljoj vlasti, poput Fidesza i HDZ-a, samostalno dokazali da ekonomski, demografski i demokratski unistavaju zemlju.

Fenix

Gnjida, kao i oni koji su glasali za tu nakazu.

Genesis Ne vidim ništa loše ako je to volja građana, bez obzira kakvi oni bili, njihovi interesi i ideali. To je smisao demokracije. A to što kod nas nije na izbore izašlo 80% građana znači da apsolutno sada ne bi trebali biti odjednom plačipičke za bilo što da se dogodi u EU ili neposrednoj blizini. I neizlazak na izbore je isto glas, glas da drugi odlučuju umjesto vas.

Blitz Da prokomentiram još samo ovo, Kolakušić se može ljutiti najviše na sebe i ljude kojima se okružio, prvo s DP-om, a sad sa Sinčićem, koji je tu negdje Pernarovog dometa od vremena Živozidaša. On sam je osvojio 18.457 glasova. dok je Sinčić skupio tek 509 glasova. Ako nije bilo očito da mu ovaj samo radi antireklamu, kao i da će se DP prikloniti HDZ-u jer jednostavno nemaju drugog izbora osim ponavljanja izbora (ideje o ujedinjenoj oporbi koja se raspušta nakon izglasavanja novog izbornog zakona su Markovi konaci), sada valjda je. Svejedno očekujem od njega da se na kraju godine kandidira za predsjednika jer sigurno ne želi nestati s političke scene.

Ja bih volio da sam barem 10% čovjek poput Ivane Kekin. Žena izabrana u Parlament na primanja od 8+ tisuća eura, hladno prepustila mjesto drugome.

Fenix Ja bih volio da sam barem 10% čovjek poput Ivane Kekin

Ako ništa, možeš se deklarirati da si 10% žena. Toliko je mogućnosti danas.

Nakon ovog mislim da mu nema smisla kandidirat se ni da vodi bikijadu u radošiću. Internet i ljudi jako pamte, nazvat ih svima idiotima uzivo na tv mu nije tribalo, nije ovo stara grcka nego 21.stoljece, a on nije neka iznimna licnost s rezultatima iza sebe pa da si ovako nesto moze dopustit a ljudi da ce se zamislit o takvoj kritici tj uvredi, vec ce udrit po njemu drvljem i kamenjem. Svidjala mi se nekoc njegova retorika, ali nakon prijasnjih nekih poteza, nakon ogromnog nerada u eu (radi kojeg se sad ljuti jer ga vise nece moc prakticirat i to za paprenu lovicu) i ovakvoga ispada, prije bi krepa nego ga vise ikad uzeja u obzir za svoj glas. On je bivsi.

Boli ga briga, ima penziju 1750 eura.

Blitz

Pa nije ništa krivo rekao samo je to trebao reći odmah nakon ovih zadnjih izbora kad je opet HDZ izabran.

Fenix

Možemovci definitivno imaju najviše integriteta od svih stranaka u Hrvatskoj, ali unatoč tome ja za njih ne mogu i neću nikada glasati jer smatram njihovu ideologiju sumanutom.

Fenix Žena izabrana u Parlament na primanja od 8+ tisuća eura, hladno prepustila mjesto drugome.

Neznam prave razloge prepuštanja ali mislim da nije kapacitet da predstavlja naše interese na velikom polju.

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/kolakusic-sincic-i-ilcic-sad-moraju-naci-prave-poslove/2572597.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

Kroz godine se Ilčić u hrvatskoj javnosti istaknuo nizom kontroverznih izjava. Možda je od svih najpoznatija ona o masturbaciji iz 2011. godine kao "štetnom zlorabljenju homoseksualnosti". Tvrdio je i da nikad nije masturbirao, zbog čega je u javnosti dobio nadimak Nedrk. Iznosio je i bizarne stavove o ženama, a rekao je i da su migranti i muslimani "biološki superiorniji" od Europljana.

Tko nas je sve zastupao, jbmti život.🤣Valjda će ekipa naći nove poslove. #zabrinut

Što god piše u index.hr, i sličnim portalima uzmi sa rezervom. Oni su tu da trolaju sve i svakog. To im je posel i za to su dobro plaćeni.