Jako mi se sviđa posljednji paragraf članka. Jedino bitno. Sve drugo je nevažno. Distrakcija.
O Sweet Baby Inc…
"Sa spoznajom kako smo vjerojatno u posljednjem mjesecu rada FFA kao gaming portala" ??
Jebemu, nećete valjda morati postati geyming portal???
Uhhhh, fantastičan tekst. Osim onoga gdje se spominje posljednji mjesec…
Necu puno pricati, niti o tome koliko se slazem ili ne slazem s nekim dijelovima teksta jer je irelevantno za cjelokupnu poruku – internetom najvise profitiraju oni koji zele tudu ljutnju usmjeriti na nesto sto skrece paznju sa stvarnih problema. Nazalost, kako godine odmicu, tako se ta ljutnja puno cesce manifestira. I na to sve mogu jedino reci da mi je drago da si, kako si i sam napisao, prozvao idiote idiotima.
Kao vrsta moramo nauciti udahnuti i razumijeti sto se pise, govori ili pokazuje. Do tada… Imat cemo, eto, ovo.
- Uređivano
Glavni problem današnjeg društva je pretjerano analiziranje svega i svačega, jednostavnbo ljudi si ubijaju svaki gušt uživanja u trenutku. rekao bih da nam je predobro…prije sto godina prosječni čovjek radio fizički na polju deset sati dnevno i išao spavati u 8 h, nakon kaj bi napravio sedmo dijete.
- Uređivano
bethesdafanboy123 možda je onda vrijem za drugu zanimaciju i okretanje novog lista. Ak mi je gamplay napet, uživim se u igru pa politiku niti ne skužim ili mi ne smeta. Uostalom takva politika je samo drugačiji pogled, a ja volim sagledavati stvari iz različitih perspektiva.
bethesdafanboy123 Fico vidim da se nisi opametio.
Vidim da se nisi naucio kulturi pa idemo dati ti jos malo vremena.
Gdje je uopce imperativ da se treba pisati o Sweet Baby Inc, gdje se u komentarima pisalo zasto to portal ne spominje? Pa i da su pojedinci lajali o nedostatku te teme, opet je na uredniku portala hoce li se zakaciti na tu Sweet Baby Inc udicu koja je samo pompa za klikove.
Problem je puno dublji isto kao i u industriji rap i pop muzike zadnjih 10-ak godina i bolje je ne ulaziti u te dubioze entertainment politike jer lova buši di burgija ne može i to je to, važi i za woke propagandu u igrama/filmu a na korisnicima je dali ce to kupovati/podržavati.
Ne kuzim, pa koga briga za nekakve facebook komentare, to je najcesce publika sta prati portale ala 24 sata i poneki gaming portal onako usput.
Žalosno je da se danas sve treba doticati žutila da bi imalo poglede ali dugorocno je bolje imati fokus na kvalitetu naspram kvantitete a pustiti lajavce da laju. Uz gaming portal bi bilo dobro imati i nekakav YT kanal da se troskovi barem malo pokriju, ali to je isto podrucje koje je sve vise fokusirano na kiddare i klikove da bi imalo poglede.
Zakljucak, za nesto izgraditi na internetu na visokoj i odrzivoj razini, treba kvaliteta i konstantnost a ponekad i dobar humor, sve najbolje ljudima dobre volje
- Uređivano
A mislim, kad bi svi tako pazili što prikazuju u igrama nikad ne bismo dobili GTA igre onakve kakve smo dobivali do sad. I takve “boli nas briga za sve” su najprodavanije ikad pa ne razumijem baš zašto bi se studiji trebali brinuti što prikazuju dva crnca koji su obojica lopovi ili nešto slično.
Danas studiji više najebu, kad je u pitanju prodaja, ako guraju woke bs u igre jer to ljude odbija od kupovine, nego ako imaju nešto rasističko ili homofobno u igri.
Pa šta bi to trebalo značiti, da više nitko neće snimati npr. gangsterske filmove s crncima jer je to rasistički lol?
Izbacimo politiku. Nije problem kaj postoji konzultantska firma koja se bavi savjetovanjem studija kak da povećaju svoj profit kak se u dosta medija, uključujući sad i FFA to želi prikazat.
Onak svi smo čuli kaj je ženska rekla. Nema baš puno načina da se to spina.
Problem je što ta firma poziva na eskalaciju nakon što studio odluči odbiti njihov savjet, što nije onda baš više savjet nego prisiljavaš studio doslovno da ti isplaćuje novac za uslugu koju ne želi tako da pozivaš zaposlenike na eskalaciju i zahtjevanje da se zaposli konzultantska firma.
Prljava i nemoralna praksa koja bi trebala bit ilegalna.
A najžalosnije od svega mi je kaj je tekst prije svega reakcija na glupe i nebitne Facebook komentare.
Majke mi ako je gaming više zabavan.
Do sad sam sve manje igrao, ali sam pratio industriju sa ogromnom zanimacijom i strasti, al sad ni to više nije ni zabavno ni zanimljivo.
- Uređivano
wooddiebone Majke mi ako je gaming više zabavan.
Do sad sam sve manje igrao, ali sam pratio industriju sa ogromnom zanimacijom i strasti, al sad ni to više nije ni zabavno ni zanimljivo.
Gaming ce tu biti uvijek, treba prebaciti fokus i ocekivanja sa Triple-A naslova na neka manja studija koja se sve više osnivaju s obzirom na corpo-situaciju u ovoj industriji. Uz to sve, tu su i Indie studiji koji cesto znaju izbaciti dragulje, bolje igrati manje ali kvalitetnije.
wooddiebone Majke mi ako je gaming više zabavan.
Da si sve manje pratio industriju, a igrao sa zanimacijom i strasti bio bi sretniji danas
Ima valjda i drugih hobija osim gaminga, zašto se siliti ako ne ide. Ja bi volio da igara ima manje, a ne više, ne stigne se.
- Uređivano
Na žalost na manjak igranja nije utjecala neka moja odluka nego manjak vremena, a igre su sve gore. To nije više ni pretpostavka kad vidimo i igre kakve izlaze i poteze koje vuku gaming kompanije.
Pratio sam industriju iz interesa i ljubavi kplko sam mogao jer nisam stigao igrat.
Da, prošla godina je bila super i još uvijek ima gemova bilo u indie segmentu ili AAA segmentu, ali to se događa svakih 3 godine.
Zapravo, glavnina informacija o gamingu je meni FFA. Gaming jutubere ne gledam generalno osim asmongolda, a on ni ne radi content o igrama koje bi mene zanimale.
Jednostavno je postalo frustrirajuće stalno slušat negativu sa svih strana. Ovi tvrde da su developeri nacisti, ovi drugi tvrde da su developeri woke leftardi.
Nema više ni normalne rasprave, svi se uvrijede na svaki bog i optužuju za djeljenje društva, a upravo su oni ti koji su prvi kad treba izjavit nešto radikalno da bi pokupili cheap win na internetu.
wooddiebone to da, slazem se. Ja igram sto mi se svida i uzivam tako. Jedina greska je sto to podjelim ovdje…