Frend i ja odlučili probati Gotham Knights, i naravno ja sve nafrljim na max uključujući i RT kad ono framerate 40-50 na 900€ GPU-u lol. Sjetio se ovog čuda i sada imam u open world komotnih 100+ dok je u zatvorenom dionicama lock na 240 u co-op. Svaki put me jebeno dobro iznenadi.
Lossless Scaling
Ček, pitanje, pomaže li ovo za računare s gpu-ima tipa gtx 1060?
Moj buraz ima stariji već pc, pa bi ovakvo nešto bilo korisno za njega.
Itekako! Frend to koristi na laptopu i preporodio se. Ja ne palim Helldivers bez ovoga. Bitno je samo da je FPS iznad 40, idealno iznad 60. Samo neka se pazi sa igrama koji koriste anticheat jer bi mogao biti flagan.
stitrek Evo gledam današnji update, uveli Frame Generator do 20X
,
Kožnati smanjuje cijenu 5070 na 8 dolara
Ja mislio da je neka igrica čim sam vidio tu patkicu
Rekoh, čudnog li naziva za igricu
Evo malo testiranja
stitrek meni je klinac prezadovoljan sa ovim. na 4060Ti igra Asseto Corsu modiranu sa milijun modova. skocilo mu sa 48 na 180 FPS. govori, da je jeftinije od 5070 u svakom slucaju, jel oni zajebavaju a
Ček ovo radi samo u windowed modu ili?
- Uređivano
U opcijama igre staviš u windowed i kad se program aktivira tada prikaže kao u fullscreen bez ikakvih bordera.
Ako je pod "auto" tada program radi upscale sa rezolucije podešene u igri, ako staviš na custom npr. 2 tada program renderira na pola od maximalne rezolucije monitora, taj custom je kao djelitelj rezolucije, može se podešavat od 1 do npr. 10 po decimalama (1.1, 1.3, 1.7, 2, 2.5, 2.8…) ovisno kako ti odgovara, u view details imaš tocno iz koje rezolucije radi upscale.
Lossless Scaling ima i Adaptive Frame Generation
50% na Steamu = 3,44€
Uzeo sam ovo evo prvi put čujem.
Radilo ne radilo, za 3.5 eura nek stoji.
Tak sam i ja, ako ništa budem malo testirao čisto da vidim razlike u FPS-u u igrama.
wooddiebone radi, samo treba znati nastimat i treba imati odredeni base framerate