Lossless Scaling allows you to scale windowed games to full screen using the state-of-the-art scaling algorithms, as well as use ML based proprietary scaling and frame generation.

Frame generation options:

LSFG

Scaling options:

LS1

AMD FidelityFX Super Resolution

NVIDIA Image Scaling

Integer Scaling

Nearest Neighbor

xBR

Anime4K

Sharp Bilinear

Bicubic CAS

The latest feature allows you to use Lossless Scaling to generate additional frames in games that do not have such support, including emulators.

Lossless Scaling is also useful for upscaling modern games if you cannot run them at native screen resolution (GPU limited) and want to get rid of blur due to bilinear scaling of the GPU driver, as well as for upscaling older and pixel-art games which do not support modern screen resolutions or full screen mode.

For modern games it is best to use LS1 or AMD FSR. For scaling pixel-art games, use Integer Scaling or xBR. Anime4K is best suited for cartoons or anime.

Requirements:

Scaling makes sense when you are limited by GPU power. For the best experience, limit the game to a stable frame rate so that Lossless Scaling has resources to work with.

The game must be running in windowed mode

Windows 10 1903 or newer

Ne mogu vjerovati, ali ovo jebeno radi! Frend upravo igra Helldivers 2 sa 60 na 120 FPS-a uz nekih malih grafičkih artifakata. Za cca 7 eura kao da si kupio novu grafičku!

prayer 7 eura kao da si kupio novu grafičku!

Ovo je sramotno malo za ono što nudi!

herc

Bolest! Evo probao na svom kompu TLOU 2, sve na max 1440P 140+ fps-a. Za stare laptope, Windows handhelde je ovo preporod!

Koristim to kroz AMD drivere zadnjih par mjeseci, bitno je imati minimum 60 fpsa i stvar je odlična.

AMD fluid motion frames

prayer bitno je samo lockat na stabilnu izvedbu. Primjerice CP77 lock na 30fpsa, ukljucis sve i raytracing, roknes ovo i imas 60 fpsa

chono

Ništa ispod tri znamenke bebo! 😁 A izmeđuostalog, za Cyberpunk već ima onaj mod koji jako dobro radi. Ovo je cool za ostale igre koji nemaju FG, tipa igram Sons of the Forest sa ekipom i ponekad mi zna pasti ispod 60 kad se vozim skuterom po šumi brzo, a ovako stavim lock na 50 i ide sve iznad 100 bez problema.

prayer

Koristim taj program vec par godina na slabijem PC-u i Laptopu. Ukrajinski developer imena Hybred je prije radio neke stvari za Ubisoft i dolaskom Open Source FSR 1.0 je program postao popularan jer ga je odma implementirao zajedno sa Nvidija NIS. FG je uveden prije par mjeseci i odlicno dođe u Star Citizen gdje je najbitniji Cpu prije nego igru prebace/optimiziraju na Vulkan.

10 mjeseci kasnije

Frend i ja odlučili probati Gotham Knights, i naravno ja sve nafrljim na max uključujući i RT kad ono framerate 40-50 na 900€ GPU-u lol. Sjetio se ovog čuda i sada imam u open world komotnih 100+ dok je u zatvorenom dionicama lock na 240 u co-op. Svaki put me jebeno dobro iznenadi.

Ček, pitanje, pomaže li ovo za računare s gpu-ima tipa gtx 1060?
              Moj buraz ima stariji već pc, pa bi ovakvo nešto bilo korisno za njega.

Solid_Snake

Itekako! Frend to koristi na laptopu i preporodio se. Ja ne palim Helldivers bez ovoga. Bitno je samo da je FPS iznad 40, idealno iznad 60. Samo neka se pazi sa igrama koji koriste anticheat jer bi mogao biti flagan.

prayer

prayer Ozbiljno? Kakav? Nisam ništa bio čitao

Evo gledam današnji update, uveli Frame Generator do 20X😲😁, smanjili latencije…

Online igre nemaju problem jer je ovo uglavnom pipeline modifikacija.

stitrek Evo gledam današnji update, uveli Frame Generator do 20X😲😁,

Kožnati smanjuje cijenu 5070 na 8 dolara

Ja mislio da je neka igrica čim sam vidio tu patkicu😄

Rekoh, čudnog li naziva za igricu 🤣

stitrek meni je klinac prezadovoljan sa ovim. na 4060Ti igra Asseto Corsu modiranu sa milijun modova. skocilo mu sa 48 na 180 FPS. govori, da je jeftinije od 5070 u svakom slucaju, jel oni zajebavaju aHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Brijac

Radi i u Borderless tj samo tako i radi u igrama. Isti vrag na kraju dana kao fullscreen 🤷‍♂️