Kad joj Miro baci kilu ramsteka na grill, prestaje biti veganka i može biti samo bi.
dormin To i objašnjava ona istraživanja di su ustvrdili da su u dobrom postotku oni koji najviše galame protiv homoseksualnosti zapravo prekriveni…
@wooddiebone pederčino jedna! 😃
nisam izbjegao već je previše toga bilo, nisam uspio pratit sve dok nisam skrolao
Pa iskreno 99.9% trailera je pure bliss, piknulo me u oko forsana scena brijanja. btw možda sam ja pretjerao malo s Intergalacticom jer imam mali hateboner prema Neil Druckmanu koji mi je antipatičan maximalno. I čisto reda radi prvo sam pročitao što se pisalo u temi pa onda vidio trailer. Tako da u par scena imam feeling da su joj razradili bradu, sad dal je to moja greška ili sam pauzirao u ključnom momentu da usporedim sa Gabrielle Tati. S druge strane ja nju uvijek gledam ful našminkanu u serijama ili slikama tako da je i moguće da mi to razbija izgled.
No ja bih se sekundu vratio na ono sa Transmongoldom. Jesi pogledao video do kraja? Ja sam ga pogledao tek nakon što si stavio, i ne vidim ništa netočno u onom što je on rekao. Nije vršio nikakav napad na ND već je spittao facts. Igra koja u prvom prikazu ima više od 50% dislikea generalno ima lošu prodaju makar bila dobra igra. I tu nije kriv Asmongold već krajnji kupac. Velika većina igrača želi igrati sa donekle atraktivnim/lijepim protagonistom protagonisticom.
I istina je da Gabrielle Tati s malo šminke i sa dredovima izgleda prejebozovno. 😃 Ne paše svakom bald head jebiga. Isto kao što sam ja ružan, ali sam manje ružan sa bradom.