Ne kažem ja da nemaju problematičnih stvari. Evo meni prvom je smetalo kad sam vidio da trudna žena u 9-mjesecu trudnoće trči s AK-47 ili šta već je bilo. Bilo mi je smiješno i očigledno guranje agende kojoj nema mjesta u realnosti.
To se apsolutno slažem. Ali u sklopu čitave igre, who the fuck cares. Da nije uopšte te smiješne situacije bilo, vjerovatno je se ne bih ni sjećao.
Ta scena za koju ti @resident_evil spominješ s Nadine, je, slažem se, nema smisla. Ali nije baš da nije bilo tih nekih glupih situacija i u samim filmovima?
C'mon, evo iz glave:

Zar James Bonda jednog, najbolje što MI6 može ponuditi od svoje špijunske sile, može zamalo stradati od… čega, tijesnog stezanja prsa njenim pilećim nogama?
U top 10 stvari kad spomeneš U4, sigurno mi nije ta scena, jer je nebitna. Bila Nadine ili neki goon, rezultat je isti.
Ali tu sad dolazimo u sferu, da li ste spremni rageati na netu zbog toga do te mjere da vam konzumira čitav gaming conversation? Pratiti sate i sate nekih tipova da vam validiraju mišljenja?
U tom trenutku, radije bih našao nešto drugo da igram i batalio ove "woke" stvari.