Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
Kao što rekoh prednaručio sam igru i dajem benefit of the doubt ali isto tako s obzirom na izjave koje je game direktorica davala u medije mogu biti oprezan u smislu da će određenog sadržaja biti u nekoj mjeri možda i više ali o tome tek i ako bude u igri dok ću je igrati. Također istina je da o takvim stvarima isključivo vode brigu western studios jer misle da je to velikom broju igrača bitno….
Ako voliš takav tip igre i action smjer u kojem idu, ne trebaš se puno zamarati, nije problem u inkluzivnosti vec u nacinu kako se sprovodi, meni najdraže igre (The Longest Journey, Dreamfall, Dreamfall Chapters) su imale odlicno napisane LGB likove, važi i za humoristicnu seriju Will & Grace…BioWare je studio sa puno iskustva i vjerovatno ce to dobro odraditi sa likovima i pricom, kad odigraš u temi napiši dojmove
- Uređivano
Brijac Mene samo zanima gdje je Dustborn na toj listi?
Dustborn je evergreen igra, igrat ce se desetljecima i iza ove "ere"…Ragnar™ Radije pitaj tamo na PCE forumu zašto moderator misli da sam neki clan "Trpi", dobit ces sve dukate ako bude pomaka
Sterlok je opet dobio stotku za burek i jogurt, covjek jednostavno prati na satu
- Uređivano
Sa Trpijem sam trgovao, kupio od njega grafičku karticu i ti sigurno nisi taj kolega…ne znam kak da ih u to uvjerim ali sad znam zakaj su te banali. Bez veze.
Kaj se dukata tiče proslijedim ih najboljem članu ovog foruma, AI koji nas obavijštava tko je dobio koliko lajkova i reakcija kao da smo vrtiću LOL
Hidden gem od igre.
Vidim prati se napeto ova igra
Masterpiece
Jasno da je clickbait..a današnji mladi muževi koji se boje služenja vojske gorljivo zagovaraju tvrdu liniju
- Uređivano
- Uređivano
Ja ne znam više kaj bi rekao na ovo.
Možda da sam išao u vojsku kak veli Sterlok bi razumio ovakve pizdarije, al nisam pa ne razumijem.
Jebote imaš character creation u igri. Napravi lika kojeg god spola želiš i igraj ko svi ostali.
Doslovno ne može inkluzivnije od toga.
Ali inkluzivnost više nije cilj. Cilj je odbijanje svih nas transfoba, seksista, rasista i nacista koji nisu bili u vojsci.
A možda je ovo sve samo kampanja blaćenja kao za Dustborn. Jel tak @stitrek