Moja baba je govorila, s kim si takav si. Ovo je debilan forum pa sam i ja debilan ha ha ha ha ha ah
Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
- Uređivano
Fenix ti si totalno pukao, a dokaz je ovaj cirkus koji je nastao zbog Brijaca, ne mene, jer moj post uopce nisi procitao, vec samo reagirao. I onda jos ides pisat o karakteru i usporedujes me s nekim. Popili smo dvije pive zajedno bokte. Bas me zanima sto se izdogadalo sa Viperom i Maxom kad smo kod toga. Sa prvotnim sam stalno u kontaktu.
chono točno o ovome pričam i ovom pokušaju povlačenja nekih sukoba. Javit ćeš se opet privatno kad ti prođe što god te sad jebe u RL i bit će ti žao.
A što se tiče Brijaca i ovoga jučer, niti je tu neki veliki problem niti je neki veliki cirkus nastao. Modificirali smo pravila foruma i to je to. Konkretno, s Brijacem se ne slazem u milijardu tema, ali jedan je od najkorektnijih ljudi ovdje i mislim da smo dobri zbog toga. Kad si korektan nisu bitne ni ideologije ni karakteri. A sto se tice moje interakcije s tobom, ja jesam u jednu ruku krivo protumacio tvoju namjeru, pokusao okrenut na zezanciju, ali niti baniram niti brisem postove da je zasluzilo takvu reakciju od tebe. Tako da se ne mislim ispricavat ili nesto
Otkad je pao Asmongold gaming anti woke pokret je nekako izgubio aromu
Nema više svakodnevnih uzbuđivanja oko odnosa između širine čeljusti i bokova
Ja sam htio biti novi Asmongold samo eto Fenix mi pokvario sve planove hehe
Fenix nista me ne jebe RL, zasto to stalno spominjes? Ja sam mislio da ti trazis sukob, ti mislis da ja trazim, a zapravo je sve nesporazum. Idemo dalje, svida mi se odvajanje teme da prodisu gaming related stvari.
Nisam ni trazio ispriku niti je potrebna, mislio sam da je stvarno posrijedi neki tvoj amozitet prema meni, jer si u zadnje vrijeme jednako odgovarao Woodiu, pa sam mislio da si nadrkan, da nije obicna zajebancija.
chono nista me ne jebe RL, zasto to stalno spominjes?
Zato što se s tim uvijek opravdaš. A paralele dvije verzije tebe povlačim po broju prijava, već predugo vremena to traje, pa sam, eto, očito pogrešno zaključio. Ako je ovo tvoje standardno ponašanje onda raskrstimo, ne obraćaj mi se niti ću i ja tebi i tjt.
Kao što rekoh prednaručio sam igru i dajem benefit of the doubt ali isto tako s obzirom na izjave koje je game direktorica davala u medije mogu biti oprezan u smislu da će određenog sadržaja biti u nekoj mjeri možda i više ali o tome tek i ako bude u igri dok ću je igrati. Također istina je da o takvim stvarima isključivo vode brigu western studios jer misle da je to velikom broju igrača bitno….
Ako voliš takav tip igre i action smjer u kojem idu, ne trebaš se puno zamarati, nije problem u inkluzivnosti vec u nacinu kako se sprovodi, meni najdraže igre (The Longest Journey, Dreamfall, Dreamfall Chapters) su imale odlicno napisane LGB likove, važi i za humoristicnu seriju Will & Grace…BioWare je studio sa puno iskustva i vjerovatno ce to dobro odraditi sa likovima i pricom, kad odigraš u temi napiši dojmove
- Uređivano
Brijac Mene samo zanima gdje je Dustborn na toj listi?
Dustborn je evergreen igra, igrat ce se desetljecima i iza ove "ere"…Ragnar™ Radije pitaj tamo na PCE forumu zašto moderator misli da sam neki clan "Trpi", dobit ces sve dukate ako bude pomaka
Sterlok je opet dobio stotku za burek i jogurt, covjek jednostavno prati na satu
- Uređivano
Sa Trpijem sam trgovao, kupio od njega grafičku karticu i ti sigurno nisi taj kolega…ne znam kak da ih u to uvjerim ali sad znam zakaj su te banali. Bez veze.
Kaj se dukata tiče proslijedim ih najboljem članu ovog foruma, AI koji nas obavijštava tko je dobio koliko lajkova i reakcija kao da smo vrtiću LOL
Hidden gem od igre.
Vidim prati se napeto ova igra
Masterpiece