- Uređivano
Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
somethingwrong aj barem smo negdje uz bok velikim zemljama
- Uređivano
Ma to su inceli.
Bit će jednako efikasni ko i wolf-kin pangender-fluid inceli s lijeve strane.
wooddiebone wolf-kin pangender-fluid
Za te pasmine još nisam čuo, a nešto mi govori da nisam ništ ni propustio.
- Uređivano
Provjerio, istina je.. i onda mi ovdje pojedinci pisu da pretjerujemo
"User defined tags"
Da, i?
Pa pojedinci pretjeruju.
Nisi nikad do sad igrao dragon age? Svo od originsa su bili lgbtq+-*/. Nikad nije bilo nesto pretjerano, odnosno nije utjecalo na kvalitetu price ili karakterizacije likova.
Haha
Iskreno privlači me igra i uzeo sam preorder (koji mogu cancellati) te što više vidim o igri me više privlači, ali da sam oprezan, jesam s obzirom na ovo:
Ali ipak dajem benefit of the doubt te se nadam se da će se svesti na kozmetiku prilikom izrade lika te eventualno neki od npc-ja ili likova koji će biti lgbtq+ te vjerujem da neće uvelike imati utjecaja na samu priču i radnju igre. Vjerujem da sve kompanije znaju tko im je target ali eto s obzirom da je o western studiju riječ mora se caterati jako malom postotku publike koja će se osjetiti validirano ako se određene stvari stave u igru.
- Uređivano
Nenormalan tjedan na poslu, lijepo zadrijemao na kauču dok supruga gleda Lincoln Lawyera. Probudim se, upalim forum i vidim u Dragon Age temi 10+ novih postova. Mislim si na prvu, super, možda je došao još nekakav novi materijal o igri sada kada imaju marketinšku kampanju pred sam izlasak.
I onda prvi post od Brijaca sa LGBTQ+ screenshotom.
I ja naivan petkom navečer poput Hajdukovog navijača nakon poraza od Lokomotive.