- Uređivano
Tad woke nije bio nametljiv kao sad. Slažem se odličan film i lik. Kad se pojavilo u Mass Effect 2 svađao sam se sa frendom jer sam branio odluku Bioware da stave opciju da možeš penetrirati isti spol. Tko voli nek izvoli. Ali nije bilo forsano. Ovo što se danas dešava u svijetu vezano za filmove, serije, knjige, igre, Magic the Gathering karte i ostalo prešlo je svaku mjeru.
Pogledaj samo tri (pod tri mislim na ovaj novi IP) zadnje Uncharted igre. Ne možeš mi reći da ona crniknja (zabio ime) lomi Nathana, poslje i brata (2 vs 1) ko od šale. A sami znamo s kim se sve Nate mlatio u prve tri igre i izašao ko pobjednik. Nemam ja ništa protiv kad se napravi dobar ženski lik ali da onako ubija braću Drake come on.
Isto tako su jednom napravili utrku u slalomu men vs women. Mislim da je bila Anja Person koja je tad bila u prime protiv nekod muškog koji je jedva ulazio u drugu vožnju. Šta sw dogodilo? On je bio brži. Isto vrijedi i za fajtu. Dva muškarca protiv žene?? Frend mi trenira mma i pričao mi je kad je tek došao da li su mu da sparira sa najboljom iz kluba koja je čak bila kilu dvije teža od njega. A on teški početnik i nije mu mogla ništa.
Da se razumijemo kupiti ću igru day one i znam da me čeka remek djelo.