• Gaming Vijesti
  • Sony na krilima PlayStationa s rekordnom zaradom, ali PS5 nije ostvario planirani cilj

Pročitaj na portalu
Članak

Sony na krilima PlayStationa s rekordnom zaradom, ali PS5 nije ostvario planirani cilj

Sony je otkrio rezultate poslovanja za posljednji kvartal u 2023. godini s rekordnom zaradom ponovno na krilima PlayStationa.

E moj Sony nemreš ti sam tak oborit PS2 prodajni rekord. To je tada bilo čudo i sveopće ludilo po gradovima diljem svijeta kao zombi apokalipsa i čekali ispred trgovina kao oni šta čekaju da uplate lotto.

Ne mogu odoljeti a da ne stavim tu ljepoticu jer mi je najljepša konzola od svih u konkurenciji i najljepša od Sonyja. Tako jednostavna i bez šminke, još kad je izašla slim verzija mmmm!

tko bi rekao da podizanje cijena ne vodi do veće prodaje konzola

sandidam jos ju imam negdje na tavanu, ako nabavim neki adapter za tv mozda bi mogao probati igrati.

sandidam

Dan danas nije nitko uspio napraviti bolji kontroler od onoga sa SNES-a!

z0l3e ironično, rekorde prodaje svih konzola oborili su s većom cijenom PS5

Fenix istina, ali opet poklopila se pandemija i suluda potražnja, a opet lova je u igrama pa u osnovi moraju odabrati prioritet