Welcome to The United Kingdom of Euchronia
Svet ove fantazi rpg igre je ocigledno inspirisan srednjovekovnom evropom i donosi nam taj pravi fantazijski smek i verovatno daje ovom timu zasluzenu eksploziju inspiracije i novih ideja kako su vecinu vremena proveli zakucani u srednjim skolama Tokija i po kojim isplivom iz istih.
Meni ovo izgleda super mastovito i jako mi je drago videti veterane modernih Persona igara kako rade na necemu novom.
Do sada nije prikazano puno stvari ali likovi, neprijatelji i lokacije mi izgledaju jako privlacno i jedva cekam da istrazim ovaj svet u kojem vlada haos i koliko sam shvatio vodi se turnir i pobednik istoh bi treba da postane vladar ovog kraljevstva.
Isto tako ovaj svet sluzi kao neko "ogledalo" naspram naseg modernog sadasnjeg drustva i sveta, tako da treba videti gde ce sve to na kraju da nas odvede.
Slicne ideje iz prijasnih igara ovog tima se apsolutno vide i u ovoj igri sto nije uopste lose.
Metaphor: ReFantazio je konacno prva originalna igra Studija Zero koji je osnovan 2016 godine.
Iza ovog naslova kako sam vec spomenuo stoje velika imena koja su radila na velikom broju SMT i Persona naslova a neka od njih su :
Katsura Hashino - dizajner, direktor i producent mnogih Atlusovih igara kao Shin Megami Tensei III: Nocturne, Digital Devil Saga, Persona 3, Persona 4, Shin Megami Tensei: Strange Journey, itd.
Shigenori Soejima - ilustrator i graficki dizajner koji je zasluzan za vajb modernih persona igara a pritom je radio i na Shin Megami Tensei III: Nocturne, Persona 2, Catherine, itd.
I onda muzicki kompozitor i apsolutni ubica Shoji Meguro - jeste li culi dobru muziku u SMT ili Persona igri…e pa ovo je vas covek.
Hoce li neko igrati ovo ?
Jel se neko veseli ovoj igri ?
Da li je jos neko upravo zavrsio sa gledanjem Final Fantasy VII Rebirth State of Play-a i jebacki ne moze da saceka 29 februar ?
DEVELOPER: Atlus, Studio Zero
IZDAVAČ: Atlus, Sega
DATUM: Kazu FALL 2024
PLATFORME: Playstation 5, Playstation 4, Xbox one, Xbox Series S i X, PC
Announcement Trailer
The Royal Tournament
Creator’s Voice