Ja probo demo i moram priznat da mi je stvarno sjelo. A nije da nešto otkidam na žanr.

Kupuje se sljedeće godine kad se namire neki zaostatci.

foggy

Strašno kakvi su to ljudi iz tog Atlusa.

Svaki put uspiju nešto novo napraviti i pokazati a da je opet bolje nego prije, bez gubljenja kontinuiteta i kvalitete.

Ostali programeri stvarno izgledaju kao mala djeca koja se igraju pa izbace proizvod koji je sranje a radilo se godinama na njemu.

Ovo su sve genijalci okupljeni u jednu firmu.

No dobro, nije da se to nije znalo otpočetka.

Meni je osobno igra odlična i dosta inovativna.

Stvarno je ispeglano sve do zadnjeg detalja, ne može se dogoditi da je nešto slučajno ovdje ili nepotrebno, nema praznog hoda.

I ja sam se počeo zaljubljivat, to je stvarno ispravan glagol.

Moram pogledat ima li kakav ''making of'' video, a možda i kad završim.

Neće mi ništa pobijediti P5 jer sam tamo ubio boga sa Satanom, tako da…

Al ova igra je umjetnost na više razina.

edit: krv ti jebem, ovo kao da je pisao AI

Kikiller Ili hoces reci da si postao pismen? 😃

Konacno da su oruzja jako bitna za sve sto koristis s likom, inace su oruzja vise bila gimmick, sada daju unique skillove ako su blessed, izgledaju prejebeno i dizu output svega. Toliko detaljna razrada likova i njihovih jobova da to nije normalno. Stalno nesto kemijam, a i igra te tjera da razvijas svega jer ti treba na nekim fajtovima.

Igretina.

Tuhy Uzimaj. Ako zelis ispravnu Game of Thrones igru, zapali onaj FF16 i kreni ovo.

Rokam Normal i bome je challenge u pocetku u jednom danu ogulit neke dungeone. I kasnije ima challenga, nije prelagano, ali nije toliko ni tesko za sada.

Ja krenio na hard, mislio sam smanjiti par puta ali jos se drzim. )

Nisam uspio u jednom danu zavrsiti katedralu, ali je gotova.

Vidit cemo za dalje oce bit bas gadno…

Meni se ne da patit na prvom prelasku, pogotovo jer je na početku MP limitiran i generalno ako Hard znači više frustracije onda mi se uopće ne da. Pošto je Normal dovoljno challenging, čak i poginem - to mi paše.

Evo bas sacuvao na ravno 10 sati.

Mjuza razbija, svet je odlican i borba je brza i fluidna.

Zavrsio sam prvi pravi dugeon u jednom trcanju i uz tu i tamo koju prepreku nije previse tesko, pogotovo kad skontas kako je lako vratiti MP nazad i usput napumpati levele ovih zaostalih Archetype cudesa.

Likovi mi se svidaju za sad kao i citav vajb ovog sveta, super je sto je Atlus i main persona tim odjebao od modernog doba i skolaraca.

Igra je super i za sad uzivam, jedva cekam da se sve jos vise otvori i da se upustim u trosenje vremena na razne pizdarije.

foggy

Probao sam eng vo te je jako dobar te na kraju mislim da ću na njemu ostati. Sviđa mi se sto likovi nemaju one cutesy američke naglaske nego se koristi europski engleski - odmah bolje zvuči

famuluscaelum Haha meni je baš skroz čudno ćuti Škota kak priča 😃 Osobno više volim VO bez naglasaka. Kao kad gledam sinkronizirane filmove i zagorci su uvijek "smiješni" likovi.

foggy

Naglasci im daju šarm kao u starim Dragon Questima gdje su također postojali regionalni naglasci samo nisu bili voiced nego si ih čitao. Ugl za sada igra top! Stvarno bez većih zamjerki

famuluscaelum Takodjer, zamjerki skoro da ni nemam. Tj ni nemam 😃 Jedina zamjerka je sto moram radit

Stvarno opsežna pitanja na prvom spoju.

"Ne znam šta da ti kažem" bi trebao biti univerzalni odgovor kao opcija u RPG-ovima, baš kao u stvarnom životu.

A postoji i dobra alternativa.

Hocu igrat. Kme

Ekipa s obzirom da ću ja vjerovatno kasnije kupiti ps5 verziju, a sada sam uzeo samo PC zbog steelbooka, prodajem steam key, pa ako je netko zainteresiran može se javiti 😃

50 eura, bagatela, mislim da nema nigdje jeftinije 😂

StarFox_N Tesko je jos reci, to cu vidjet kad predjem. Mogu reci da je rame uz rame, ali ne toliko pricom i likovima za sada koliko svim drugim. Dosta razlicite igre, a skinut P5 sa trona je skoro nemoguca misija ak se mene pita.