• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

montoya Sve je kolega objasnio. Ne moras nuzno nista masterati, dovoljno je da naucis neki dobar skill sa klasom koju zelis i onda taj skill mozes u bilo koju drugu prenest ako ga otkljucas. Slotove prosirujes kroz questove, mozes malo proguglati za detalje.

Nemoj se nikako drzat jedne klase jer svaka klasa ima po (do) 3 tiera i onaj prvi je preslab s vremenom.

Ja sam npr sa svima prvo naucio debuff i buff magije i prenesao, i tak. Imas i one iteme sta ti levelaju klase, pa mozes to koristit da si smanjis grind.

foggy evo pokušavam kak ste rekli. Hulkenberg sam prvo do lvl 10 nabil Magea, da bi ju onda stavil na Mage Knight.

Ne znam kak vi imate tolko skillova, meni da inherit samo 1 po klasi.

Došel sam evo točno do 30h gameplaya, u onom lučkom gradu na jugu sam.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

montoya Odredjeni questovi ti dizu slotove, malo proguglaj kak inherit slotove prosirit. Ne sjecam se vise napamet, znam da je progress all over the place.

• sanzo

•  
          •  

foggy

Ne dizu questovi vec confidanti. Kad nekog lika dignes, otkljuca se slot za odgovarajucu klasu do max 4 kad ti je na lvl 8 veza.

Sad sam pročital da trebam Scion skillove. Prvi je za thiefa, njega još nisam leveliral.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

sanzo true story. Ali tehnicki dizes sve confidante kroz questove 🙂

• sanzo

•  
              •  

foggy

Ajde, dam ti pol boda za priblizno tocan odgovor, sjedni dovoljan 2. 😃

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

sanzo Ali sve je to na kraju Xbox

4 dana kasnije

Otključal Paladin i Assassin Archetypse, Hulkenbergici našel legendary polearm…

Sad pošteno počinje, a već je tu 47h.

Ja sam baš na nekih 55h i igra me ne pušta, baš je fenomenalna!

Zapitam se nekad?

• montoya

•  
                •  
                •  
              • Uređivano

Prije finalne borbe, posjetil sam Silent Hill 😀

Vidite koji party imam, još uvijek su tu 3 ili 4 prazna mjesta za članove koji su se priklonili meni. A izgleda da je kraj igre tu.

UPDATE:

Ipak još nije kraj, danas igral nekih 7h i tek sad mi odbrojava 30 dana do finala… Moji su valjda spremni:

Ja bi u malo lova, no neko stalno hoće razgovarati - tu naravno jačam bond i moram to raditi.

Kak je lijepo ovo videti:

Još 7 dana do Royal Palace i jebivetra po treći put!

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

montoya Odma mi je lakse kad vidim tak ljep ekran 😃

Duga je igra, fest. Jos malo onda, grindaj u zadnjem dungeonu, bit ce gro onih jaja sa ultimate spawnovima.

• Picek

•  
                  •  

Završio igru prije dva dana, utukao u prvi prelazak cca 85h no lovio sam trofeje. Fali mi još onaj secret boss i retardirani trofej za vožnju na maču. Igra je fenomenalna, ne sjećam se kada sam igrao RPG koji me toliko privukao, pogotovo jer ne preferiram anime art u igrama. Ono što bih posebno izdvojio je soundtrack koji je vrh od početka do kraja, pogotovo dijelovi sa zborskim dionicama - baš moćno. S obzirom da bi pozitivne stvari mogao nabrajati dugo, kao negativnu stvar bih naveo jedino dungeone koji su dosta slični i mislim da su to mogli bolje odraditi. Sve ostalo vrh!

Rješaval sam prije tekme "finale" na letećoj tvrđavi, tj. Royal Palaceu. Pa to je živa patnja, mislil sam bude opet Zorba prije (opet) Louisa, ali to se je potpuno razvuklo i potrošil sam skoro sve zalihe MP bočica koje sam pažljivo skupljal i nisam ih trošil više od pol igre…

Sad je tekma i moram reći da bi rađe da sam prije završil prohod. 77h zasad.

Došel napokon do finalnog okršaja s Louisom i nemrem ga dobiti, zapravo, rastura me.

"Prince" , Hulkenberg, Heismay i Basilio - svi imaju maxed svoje najače Archetype. Junah i Eupha poginu čim dođu unutra, a Strohl mi je ostal 4 levela manje of ostalih Griusa nemam.

Kupil sam od našeg pilota 30 magla potiona po 50.

Neki savjet?

• foggy

•  
                    •  
                    •  
                    •  

montoya Grd fajt ako ga nisi oslabio u zadnjem dungeonu. Ja nisam radi trofeja, i jedva jedva sam ga dobio. Lik napada 4 puta za redom, jedini nacin da mu zadaš muke je da imaš puno resistance na vecinu statusa, dobar dodge s određenim membersima i muda kao jadranka kosor. A i zadnji dungeon je dobar grind za dić malo klase.

foggy kak to misliš ak ga nisam oslabil u zadnjem dungeonu? U Grand Tradu sam ga prilično lako dobil. Ovde sam mu razbil sve kristale - dobrano se namučil s tim i onda još onakav Zorba…

montoya

Heismay dobije skill da mu se udvostruci dodge kad ga netko napadne, das mu item koji kad isbjegne napad uzme sve krugove protivniku. To i buffanje svaki krug je bila moja taktika za bosseve na krajh igre.