Metaphor: ReFantazio
- Uređivano
sanzo ma da, najbolje to…
Našel rješenje, najniža težina koja daje revive nakon poraza - 3h sam se boril protiv jednog bossa ovo jutro i nisam ni trofej za kraj igre dobil. I niti 1xp-a!
Skupil sam ih 20/44 za 86h igre.
Ovaj Louis na kraju mi je drastično skinul ocjenu igri. Ubacili su čistog sotonu u igru, to je bilo sve grdo gledati…
Općenito sve Atlusove igre imaju 14 boss fazi na kraju, tak da sam osobno uvijek spreman za to Grind prije zadnjeg bossa debelo odradim, a i volim te pripreme pa mi je zaprvo gušt. Ali, nepošten fajt jer te udara 12 puta za redom. Baš moraš ići na block, i protiv weaknessa, te dodge.
sanzo meni je protagonist bio na lvl 90 kao i Strohl, ostali na cca 85-89.
@montoya šteta da nisi otključao sve, čisto radi priča i arhetipova koji su ti time ostali zaključani.
Ja sam igrao s Elemental Masterom, Hulkenberg je bila neki melee (ne znam koji), Junah onaj elitni masked dancer i Heimsay Ninja. Igrao sam dosta s buffovima i debuffovima te sam se naštancao panaceama za liječenje raznoraznih gluposti. Također, imao sam skillove koji rade weakness na ice i lightning i tukao samo po tome.
Isto tako imaš one zmajeve kao sub-bosseve koji ti daju super absord equipment, pa kad te zadnji boss napadne vatrom samo fino block ili asborb i mislim da mu jedno od toga skroz skrši napad i prekine ga odma.
Igra te nagrađuje za sve što radiš, a zato što nisi grindao druge likove i više kemijao, na kraju te to koštalo. Meni je to fer, makar su mogli malo olabavit.
Prije prolaska nisam ni pogled bacil na trophy guide, a kamoli da sam ga proučil i slijedil. Zato nisam imal pojma kad je zapravo kraj, gdje se leverirati itd.
I nije mi jasno kak sam završil s dva neotkrivena lika plus nisam ni otkril sve gradove, to mi je još čudnije…
Za buffove i debuffove niti ne znam kaj znače, igram samo na full attack ali tak očito nejde.