sanzo velim, imam 3 ali svi iza točke povratka na (ispred) brod…

Sa svakom "finalnom" borbom bil sam siguran da je gotovo i sejval prek.

montoya

A ništa onda, najbolje da jednostavno kreneš ispočetka 😃

• montoya

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

sanzo ma da, najbolje to… 😃

Našel rješenje, najniža težina koja daje revive nakon poraza - 3h sam se boril protiv jednog bossa ovo jutro i nisam ni trofej za kraj igre dobil. I niti 1xp-a!

Skupil sam ih 20/44 za 86h igre.

Ovaj Louis na kraju mi je drastično skinul ocjenu igri. Ubacili su čistog sotonu u igru, to je bilo sve grdo gledati…

• Picek

•  
          •  

montoya kako si složio archetipove po likovima u borbi? Neki dan sam prešao igru i morao sam se dosta igrati s archetipovima da nađem kombinaciju koja će biti učinkovita.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

Općenito sve Atlusove igre imaju 14 boss fazi na kraju, tak da sam osobno uvijek spreman za to 😃 Grind prije zadnjeg bossa debelo odradim, a i volim te pripreme pa mi je zaprvo gušt. Ali, nepošten fajt jer te udara 12 puta za redom. Baš moraš ići na block, i protiv weaknessa, te dodge.

• Picek

•  
              •  

foggy do kojeg levela si dogurao s protagonistom prije finalnog bossa?

• sanzo

•  
                •  

foggy

Ja mislim da sam bio oko lvl 70, trebalo bi dosta grindat za više od toga.

Picek

ja - Prince MAX, Hulkenberg - Paladin MAX, Heismay - Ninja MAX i Basilio - Destroyer MAX.

Junah i Euphu skoro da nisam koristil, odmu umru pa mi ne trebaju.

Dva lika nisam ni otključal.

• Picek

•  
                  •  

sanzo meni je protagonist bio na lvl 90 kao i Strohl, ostali na cca 85-89.

@montoya šteta da nisi otključao sve, čisto radi priča i arhetipova koji su ti time ostali zaključani.

Ja sam igrao s Elemental Masterom, Hulkenberg je bila neki melee (ne znam koji), Junah onaj elitni masked dancer i Heimsay Ninja. Igrao sam dosta s buffovima i debuffovima te sam se naštancao panaceama za liječenje raznoraznih gluposti. Također, imao sam skillove koji rade weakness na ice i lightning i tukao samo po tome.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Isto tako imaš one zmajeve kao sub-bosseve koji ti daju super absord equipment, pa kad te zadnji boss napadne vatrom samo fino block ili asborb i mislim da mu jedno od toga skroz skrši napad i prekine ga odma.

Igra te nagrađuje za sve što radiš, a zato što nisi grindao druge likove i više kemijao, na kraju te to koštalo. Meni je to fer, makar su mogli malo olabavit.

• sanzo

•  
                    •  

foggy

Ma da se sve to sredit sa dobrim buildom likova. Igra stvarno daje hrpu opcija i ne trebaš bit overlevelan ili imat sve otključano da prođeš. Onaj opcionalni boss nakon zmajeva mi se čini dosta teži od zadnjeg bossa. Ako to prođeš, ne bi trebalo bit problema sa pričom dalje.

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

sanzo Hocu rec, puno je svega da, a sta god extra napravis ili dignes to ce ti znacit. Igra se moze prec na razne nacine i da se slozit dobrih buildova.

• Picek

•  
                        •  

foggy ne možeš baš na razne načine, jedini način je da ubiješ glavnog bossa 🤣🤣

• foggy

•  
                          •  
                          •  
                          •  

Picek Ajd ne filozofiraj i donesi nam gemist 😃

Prije prolaska nisam ni pogled bacil na trophy guide, a kamoli da sam ga proučil i slijedil. Zato nisam imal pojma kad je zapravo kraj, gdje se leverirati itd.

I nije mi jasno kak sam završil s dva neotkrivena lika plus nisam ni otkril sve gradove, to mi je još čudnije…

Za buffove i debuffove niti ne znam kaj znače, igram samo na full attack ali tak očito nejde.

• sanzo

•  
                            •  

montoya

Za sve lokacije nisam ni ja dobio trofej. Bit će da sam neku u sidequestu propustio.

Igrive likove je nemoguće propustit, a za confidante jednostavno nisi pričao s nekim kad je bio dostupan. Ne znam koga možeš propustit stvarno.

• Picek

•  
                              •  

montoya ako si pratio priču onda je razumljivo da nemaš Griusa.