Opet instalirao demo i sad mi se cini bolja. Kao da prica ima intenzitet…

Nemrem nikak pobijediti Zorba Necromancera! Ak se usredotočim na zombije koje stvara, onda ih on može stvarati do mile volje… Ak idem na njega, ovi mi jako brzo sruše zdravlje. Jednom sam skoro uspel - bil je već "na koljenima" s malo zdravlja ali opet je u kombinaciji sa zombijima potukel sva tri moja borca.

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Ne znam jesi već dobio buff magije (defense, attack itd - Maktarukaja imaš sa Seekerom), one život znače. Uvijek se prebaci u red iza u fajtu kad misliš da će te razvalit. Taj fajt je easy ako si malo grindao, ja sam koristio svaku priliku da dignem koji level i jobove pomalo. Naravno, weakness ako ima (Light ako se ne varam), deri s njim kad zaškripi, ali prvenstveno mislim da je dobro da Hulkenberg koristiš da provuče pažnju na sebe (imaš onaj napad da ju napadaju).

foggy Evo smanjil sam s normal na easy i isprve, vrlo lako pobijedil. Ogromna je razlika između normal i easy, njihovi su napadi bili upola slabiji, zdravlje puno manje itd.

Ipak sam ja već u 39-oj, nemam više skill za visoke dosege 😃

• sanzo

•  
        •  

foggy

Boss nema slabost. Zombiji su slabi na light i fire. Iskoristi to jer dobiješ duplo krugova. Ostalo slušaj foggyja. Buffovi i debuffovi su glavna taktika u smt igrama.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

montoya Ono što meni nije jasno je da Easy daje više EXP i Job pointsa 🙂 Na negdje 3/4 igre sam prebacio na Easy dok grindam, nema smisla da 20h duže igram samo jer dobivam manje EXP a sve teže. Moguće da sam ostavio na Easy kasnije - ima par side questova koji su doslovce glavobolja na Normal ako se ne varam.

Svakako gledat da uvijek imaš buff i debuff spellove, a Commander ti ima odlične skillove koji dižu svima attack ili defense i meću sve napred/natrag. To sam abjuzao kao manijak - sve metneš napred, svima daš taj skill, i tko je zadnji sve povuče iza i digne defense. To je dušu dalo.

5 dana kasnije

Jučer me sredila ona velika "beba" u Giant Sandworm Den i otišel sam natrag u grad da si refresham MP i kupim još HP napitaka. Mislim da sam sad spreman ali…

Sad se hoću vratiti u Sandworm Den ali kod klika na tu lokaciju, uvek mi uskoči Heismay i zabrani put! Ostalo mi je još samo 7 dana, ali nemrem tam doputovati, samo mi idu dani u kampu ispred:

• Picek

•  
          •  
        • Uređivano

montoya došao sam već dosta dalje od tog dijela u igri no trebao bi nekako ući. Ako se ne varam, ta beba spada u MSQ.

Ili loadaj neki save file prije bebe ako ga imaš, pripremi se i zvekni opet bebu.

• sanzo

•  
          •  
        • Uređivano

montoya

Beba je u gradu, ne u pustinji. Ulaz je u jednoj od lokacija u samom gradu( na kraju ulice di djeca prodaju kukce za jest).

Edit:

Ako ne možeš nać, nekad i party memberi znaju tražit sa nastaviš dungeon pa možeš i tako nać ulaz.

sanzo ja sam u onom "cepelinu" s kojim se putuje između gradova ali jednostavno nemrem s njega. Ovaj mali Heismay brani.

montoya

Kužim, ali dungen nije van grada pa ne ideš cepelinom. Moraš izać i nać u gradu ulaz.

sanzo ok, budem probal to (iako ne znam kak izaći), hvala.

Kakva je to zavrzlama. Znao sam da nisam trebao naruciti igru. @foggy je kriv 😡

Satra me Wukong pa ce mi Metafora uletiti 💀

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

solidmerlin Ja sam siguran da ces se snaci i da ces odustati nakon 20h 😃

Definitivno sam gadno zapel, možda i nepovratno, jer ne znam više kaj napraviti… Na redditu mi botovi samo brišu teme, nemam blage veze zbog čega.

Onaj screenshot kaj sam stavil je sigurno presudan za dokučiti kaj napraviti. Party članove nemrem mijenjati, s Airshipa nemrem u pustinju…

solidmerlin na 20:30, to je bounty quest, ali uključuje i princa i njegove suradnike, pa mislim da je main.

To je quest o otetoj djeci, prvotno su okrivili Heismaya i zato se valjda on sad više neće vratiti…

montoya

Nemozes zaglavit. Na lokaciji na koju pokusavas doc nema vise nista. Nasao si sismisa u spilji i vratili ste se u grad. Nakon toga ste pronasli dungeon s bebom. Tamo moras natrag. Ako vec putujes, vrati se u grad di si bio i tamo ti je ulaz.

Treci put instaliram demo. Igra je narucena. Krecem demo ispocetka pa cu save iskoristiti na punoj igri. Wukong je pri kraju, zadnji boss. Odmaram desnu šaku.

Giphy - The View Snl GIF by Saturday Night Live

sanzo u gradu me ne pušta u dvorac u koji sam ušel prek Dungeona - i beba je u dvorcu.

Niti u obližnji Manor

• sanzo

•  
                            •  
                          • Uređivano

montoya

Super priblizavas se. Sad odi u stari dio grada pa u kanalizaciju kud si usao u dvorac prvi put 😃

• foggy

•  
                              •  
                              •  
                              •  

solidmerlin Odmaram desnu šaku.

So, many, comments

sanzo to je to, nakon razgovora s mojima u gradu, odveli me pred zdenac, kroz koji se uđe u dungeon. Sad samo da ne izgubim opet protiv te beštije. Uglavnom, sad budem mogel napasti s "kopna, zraka i mora", kad svi imaju puni MP. Plus, kupil sam 3 bočice po 30.

Heismay ima ability da krade MP protivniku, ali onda ga gubim za napad. A jak je.

montoya napravi backup save file i loadaj ako izgubiš borbu ili smanji težinu.

Budem/jesam.

montoya

Super, sretno s bossom 😃

• foggy

•  
                                •  
                                •  
                                •  

Navijamo iz daleka, nemoj zajebat

@foggy @sanzo pal je boss, a borba se uploada! Ima 4GB file, a UL mi je danas katastrofa pa to ide jako sporo…

• Picek

•  
                                •  

montoya na kojoj težini igraš?

Easy-e

Nemam više skilla ni živaca za više.

• foggy

•  
                                •  
                                •  
                                •  

montoya Kak imaš tak malo skillova sa party membersima? jesi levelao klase i prenosio skillove? Uvijek sam imao gro svega, i uvijek sam se pripremio da barem imam defense down i attack up spellove, tebi svega toga fali, zato se i patiš (a uzimaš im hrpu HP-a). Isto tako, uvijek možeš s nekim uletit dok imaš klasu koja je weakness neprijatelju.

Uzimanje 9 MP-a po turnu ti je malo waste of move, bolje ti je uvijek bit agresivan dok ide, a pazit na obranu usput (Knigts Proclamation nemoj koristit kad boss ima AOE napade). Relativno solidno, ali moraš malo grindat i presložit skillove 🙂 Ima ih mali milijun, i hrpa ih pomaže.

foggy nemam nažalost više skillova. Trebam znači uzimati druge klase, recimo brawlera umjesto warriora itd.? Sa ovim glavnim piše mastered - znači uzmem drugog Archetypa i njega leveriram?

• Picek

•  
                                    •  

montoya tako ja radim, kad neki archetype masteriram idem odmah na drugi te njemu pridružim neki koristan skill od ovih prethodnih koje sam masterirao. S tim da uvijek idem na način da imam barem jednog maga, jednog healera (ili djelomično healera) te jednog melee lika. Ovaj četvrti mijenjam ovisno o potrebama. Također, na nekim borbama dobiješ prethodno hintove što bi moglo ili ne bi moglo proći pa pazi na to da se bolje pripremiš.

• foggy

•  
                                    •  
                                    •  
                                    •  

montoya Sve je kolega objasnio. Ne moras nuzno nista masterati, dovoljno je da naucis neki dobar skill sa klasom koju zelis i onda taj skill mozes u bilo koju drugu prenest ako ga otkljucas. Slotove prosirujes kroz questove, mozes malo proguglati za detalje.

Nemoj se nikako drzat jedne klase jer svaka klasa ima po (do) 3 tiera i onaj prvi je preslab s vremenom.

Ja sam npr sa svima prvo naucio debuff i buff magije i prenesao, i tak. Imas i one iteme sta ti levelaju klase, pa mozes to koristit da si smanjis grind.

foggy evo pokušavam kak ste rekli. Hulkenberg sam prvo do lvl 10 nabil Magea, da bi ju onda stavil na Mage Knight.

Ne znam kak vi imate tolko skillova, meni da inherit samo 1 po klasi.

Došel sam evo točno do 30h gameplaya, u onom lučkom gradu na jugu sam.

• foggy

•  
                                        •  
                                        •  
                                        •  

montoya Odredjeni questovi ti dizu slotove, malo proguglaj kak inherit slotove prosirit. Ne sjecam se vise napamet, znam da je progress all over the place.

• sanzo

•  
                                          •  

foggy

Ne dizu questovi vec confidanti. Kad nekog lika dignes, otkljuca se slot za odgovarajucu klasu do max 4 kad ti je na lvl 8 veza.

Sad sam pročital da trebam Scion skillove. Prvi je za thiefa, njega još nisam leveliral.

• foggy

•  
                                            •  
                                            •  
                                            •  

sanzo true story. Ali tehnicki dizes sve confidante kroz questove 🙂