• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

solidmerlin Ja sam siguran da ces se snaci i da ces odustati nakon 20h 😃

Definitivno sam gadno zapel, možda i nepovratno, jer ne znam više kaj napraviti… Na redditu mi botovi samo brišu teme, nemam blage veze zbog čega.

Onaj screenshot kaj sam stavil je sigurno presudan za dokučiti kaj napraviti. Party članove nemrem mijenjati, s Airshipa nemrem u pustinju…

solidmerlin na 20:30, to je bounty quest, ali uključuje i princa i njegove suradnike, pa mislim da je main.

To je quest o otetoj djeci, prvotno su okrivili Heismaya i zato se valjda on sad više neće vratiti…

montoya

Nemozes zaglavit. Na lokaciji na koju pokusavas doc nema vise nista. Nasao si sismisa u spilji i vratili ste se u grad. Nakon toga ste pronasli dungeon s bebom. Tamo moras natrag. Ako vec putujes, vrati se u grad di si bio i tamo ti je ulaz.

Treci put instaliram demo. Igra je narucena. Krecem demo ispocetka pa cu save iskoristiti na punoj igri. Wukong je pri kraju, zadnji boss. Odmaram desnu šaku.

Giphy - The View Snl GIF by Saturday Night Live

sanzo u gradu me ne pušta u dvorac u koji sam ušel prek Dungeona - i beba je u dvorcu.

Niti u obližnji Manor

• sanzo

•  
              •  
            • Uređivano

montoya

Super priblizavas se. Sad odi u stari dio grada pa u kanalizaciju kud si usao u dvorac prvi put 😃

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

solidmerlin Odmaram desnu šaku.

So, many, comments

sanzo to je to, nakon razgovora s mojima u gradu, odveli me pred zdenac, kroz koji se uđe u dungeon. Sad samo da ne izgubim opet protiv te beštije. Uglavnom, sad budem mogel napasti s "kopna, zraka i mora", kad svi imaju puni MP. Plus, kupil sam 3 bočice po 30.

Heismay ima ability da krade MP protivniku, ali onda ga gubim za napad. A jak je.

montoya napravi backup save file i loadaj ako izgubiš borbu ili smanji težinu.

Budem/jesam.

montoya

Super, sretno s bossom 😃

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Navijamo iz daleka, nemoj zajebat

@foggy @sanzo pal je boss, a borba se uploada! Ima 4GB file, a UL mi je danas katastrofa pa to ide jako sporo…

• Picek

•  
                  •  

montoya na kojoj težini igraš?

Easy-e

Nemam više skilla ni živaca za više.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

montoya Kak imaš tak malo skillova sa party membersima? jesi levelao klase i prenosio skillove? Uvijek sam imao gro svega, i uvijek sam se pripremio da barem imam defense down i attack up spellove, tebi svega toga fali, zato se i patiš (a uzimaš im hrpu HP-a). Isto tako, uvijek možeš s nekim uletit dok imaš klasu koja je weakness neprijatelju.

Uzimanje 9 MP-a po turnu ti je malo waste of move, bolje ti je uvijek bit agresivan dok ide, a pazit na obranu usput (Knigts Proclamation nemoj koristit kad boss ima AOE napade). Relativno solidno, ali moraš malo grindat i presložit skillove 🙂 Ima ih mali milijun, i hrpa ih pomaže.

foggy nemam nažalost više skillova. Trebam znači uzimati druge klase, recimo brawlera umjesto warriora itd.? Sa ovim glavnim piše mastered - znači uzmem drugog Archetypa i njega leveriram?