• Picek

•  
    •  
  • Uređivano

montoya došao sam već dosta dalje od tog dijela u igri no trebao bi nekako ući. Ako se ne varam, ta beba spada u MSQ.

Ili loadaj neki save file prije bebe ako ga imaš, pripremi se i zvekni opet bebu.

• sanzo

•  
    •  
  • Uređivano

montoya

Beba je u gradu, ne u pustinji. Ulaz je u jednoj od lokacija u samom gradu( na kraju ulice di djeca prodaju kukce za jest).

Edit:

Ako ne možeš nać, nekad i party memberi znaju tražit sa nastaviš dungeon pa možeš i tako nać ulaz.

sanzo ja sam u onom "cepelinu" s kojim se putuje između gradova ali jednostavno nemrem s njega. Ovaj mali Heismay brani.

montoya

Kužim, ali dungen nije van grada pa ne ideš cepelinom. Moraš izać i nać u gradu ulaz.

sanzo ok, budem probal to (iako ne znam kak izaći), hvala.

Kakva je to zavrzlama. Znao sam da nisam trebao naruciti igru. @foggy je kriv 😡

Satra me Wukong pa ce mi Metafora uletiti 💀

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

solidmerlin Ja sam siguran da ces se snaci i da ces odustati nakon 20h 😃

Definitivno sam gadno zapel, možda i nepovratno, jer ne znam više kaj napraviti… Na redditu mi botovi samo brišu teme, nemam blage veze zbog čega.

Onaj screenshot kaj sam stavil je sigurno presudan za dokučiti kaj napraviti. Party članove nemrem mijenjati, s Airshipa nemrem u pustinju…

solidmerlin na 20:30, to je bounty quest, ali uključuje i princa i njegove suradnike, pa mislim da je main.

To je quest o otetoj djeci, prvotno su okrivili Heismaya i zato se valjda on sad više neće vratiti…

montoya

Nemozes zaglavit. Na lokaciji na koju pokusavas doc nema vise nista. Nasao si sismisa u spilji i vratili ste se u grad. Nakon toga ste pronasli dungeon s bebom. Tamo moras natrag. Ako vec putujes, vrati se u grad di si bio i tamo ti je ulaz.

Treci put instaliram demo. Igra je narucena. Krecem demo ispocetka pa cu save iskoristiti na punoj igri. Wukong je pri kraju, zadnji boss. Odmaram desnu šaku.

Giphy - The View Snl GIF by Saturday Night Live

sanzo u gradu me ne pušta u dvorac u koji sam ušel prek Dungeona - i beba je u dvorcu.

Niti u obližnji Manor

• sanzo

•  
                      •  
                    • Uređivano

montoya

Super priblizavas se. Sad odi u stari dio grada pa u kanalizaciju kud si usao u dvorac prvi put 😃

• foggy

•  
                        •  
                        •  
                        •  

solidmerlin Odmaram desnu šaku.

So, many, comments

sanzo to je to, nakon razgovora s mojima u gradu, odveli me pred zdenac, kroz koji se uđe u dungeon. Sad samo da ne izgubim opet protiv te beštije. Uglavnom, sad budem mogel napasti s "kopna, zraka i mora", kad svi imaju puni MP. Plus, kupil sam 3 bočice po 30.

Heismay ima ability da krade MP protivniku, ali onda ga gubim za napad. A jak je.

montoya napravi backup save file i loadaj ako izgubiš borbu ili smanji težinu.

Budem/jesam.

montoya

Super, sretno s bossom 😃

• foggy

•  
                          •  
                          •  
                          •  

Navijamo iz daleka, nemoj zajebat