sanzo ma Persona 5 je zakon i zaigrati ću ja ovo definitivno. Samo trenutno previse toga započeto.

mjesec kasnije

Dal još neko ima problema s pronalaskom MP-a?

Trebam za Grand Cathedral ali nema u gradu u onom shopu za napitke.

Neprijatelji tu i tam bace 20 za jednog člana - meni treba 100 za sve!

• sanzo

•  
      •  

montoya

Mozes kupit par mp itema u gradu od prodavaca vode. U pravilu ih je tesko dobit. Ideja je da odes van iz dungeona i zavrsis dan pa ti se napuni do kraja.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

montoya Mislim da kad si Mage i udaraš po terenu bez ulaska u fajt - dobijaš MP. Nađi spawn point u dungeonu ako ima, i mlati dok se ne napuni. Nakon tog možeš vrnut klasu. Za sve ostalo tu su MP itemi - kupuj sve što vidiš, uvijek trebaju.

Još nemam magea, to bi trebala biti ona mala Maria, ali nikak da se pridruži…

• sanzo

•  
        •  

montoya

Nije, magea dobiješ odmah na početku igre, vila je confidant za tu klasu. Samo ako tako grindaš možeš samo glavnom liku punit mp, ne ostalima i mislim da daje samo 1 po ubijenom protivniku. Nafarmat ćeš se.

Opet instalirao demo i sad mi se cini bolja. Kao da prica ima intenzitet…

Nemrem nikak pobijediti Zorba Necromancera! Ak se usredotočim na zombije koje stvara, onda ih on može stvarati do mile volje… Ak idem na njega, ovi mi jako brzo sruše zdravlje. Jednom sam skoro uspel - bil je već "na koljenima" s malo zdravlja ali opet je u kombinaciji sa zombijima potukel sva tri moja borca.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Ne znam jesi već dobio buff magije (defense, attack itd - Maktarukaja imaš sa Seekerom), one život znače. Uvijek se prebaci u red iza u fajtu kad misliš da će te razvalit. Taj fajt je easy ako si malo grindao, ja sam koristio svaku priliku da dignem koji level i jobove pomalo. Naravno, weakness ako ima (Light ako se ne varam), deri s njim kad zaškripi, ali prvenstveno mislim da je dobro da Hulkenberg koristiš da provuče pažnju na sebe (imaš onaj napad da ju napadaju).

foggy Evo smanjil sam s normal na easy i isprve, vrlo lako pobijedil. Ogromna je razlika između normal i easy, njihovi su napadi bili upola slabiji, zdravlje puno manje itd.

Ipak sam ja već u 39-oj, nemam više skill za visoke dosege 😃

• sanzo

•  
            •  

foggy

Boss nema slabost. Zombiji su slabi na light i fire. Iskoristi to jer dobiješ duplo krugova. Ostalo slušaj foggyja. Buffovi i debuffovi su glavna taktika u smt igrama.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

montoya Ono što meni nije jasno je da Easy daje više EXP i Job pointsa 🙂 Na negdje 3/4 igre sam prebacio na Easy dok grindam, nema smisla da 20h duže igram samo jer dobivam manje EXP a sve teže. Moguće da sam ostavio na Easy kasnije - ima par side questova koji su doslovce glavobolja na Normal ako se ne varam.

Svakako gledat da uvijek imaš buff i debuff spellove, a Commander ti ima odlične skillove koji dižu svima attack ili defense i meću sve napred/natrag. To sam abjuzao kao manijak - sve metneš napred, svima daš taj skill, i tko je zadnji sve povuče iza i digne defense. To je dušu dalo.

5 dana kasnije

Jučer me sredila ona velika "beba" u Giant Sandworm Den i otišel sam natrag u grad da si refresham MP i kupim još HP napitaka. Mislim da sam sad spreman ali…

Sad se hoću vratiti u Sandworm Den ali kod klika na tu lokaciju, uvek mi uskoči Heismay i zabrani put! Ostalo mi je još samo 7 dana, ali nemrem tam doputovati, samo mi idu dani u kampu ispred:

• Picek

•  
              •  
            • Uređivano

montoya došao sam već dosta dalje od tog dijela u igri no trebao bi nekako ući. Ako se ne varam, ta beba spada u MSQ.

Ili loadaj neki save file prije bebe ako ga imaš, pripremi se i zvekni opet bebu.

• sanzo

•  
              •  
            • Uređivano

montoya

Beba je u gradu, ne u pustinji. Ulaz je u jednoj od lokacija u samom gradu( na kraju ulice di djeca prodaju kukce za jest).

Edit:

Ako ne možeš nać, nekad i party memberi znaju tražit sa nastaviš dungeon pa možeš i tako nać ulaz.

sanzo ja sam u onom "cepelinu" s kojim se putuje između gradova ali jednostavno nemrem s njega. Ovaj mali Heismay brani.

montoya

Kužim, ali dungen nije van grada pa ne ideš cepelinom. Moraš izać i nać u gradu ulaz.

sanzo ok, budem probal to (iako ne znam kak izaći), hvala.

Kakva je to zavrzlama. Znao sam da nisam trebao naruciti igru. @foggy je kriv 😡

Satra me Wukong pa ce mi Metafora uletiti 💀

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

solidmerlin Ja sam siguran da ces se snaci i da ces odustati nakon 20h 😃