Miro
Mislio pisat i prije al nikak i nikak.
Imo si pravo što se tiče bugova i mušica, stvarno su zglajzali software, al to je i za očekivati jer se petljaju di im nije mjesto. Bilo je problema sa spajanjem, random odspajanjem, općenito s konekcijom. Ne mogu se spojit sa PS5 još uvijek btw.
Zvuk je u globalu tiši nego na ostalim momentum modelima a dizajn je takav kakav je, meni je dizajn na kraju legao.
Slušalice ne škripe kako pišu po forumima a aplikacija je siromašna i dosta nepotrebna po meni. Funkcije su ok, dovoljne i ne treba ih previše, mislim ove na tap.
E sad, zvuk, zvuk je ono zbog čeg se ove slušalice kupuju. Zvuk je apsolutni pobjednik u svim kategorijama. Bas je jak i dubok, srednji i visoki tonovi su dovoljno čisti i glasni. Ali ono u čemu su ove slušalice br. 1 je soundstage. Jebeni SOUNDSTAGE! Kakvog još nisam osjetio na slušalicama, rijetko i na kakvom dobrom slušnom setapu.
Kad hvalim taj soundstage mislim na to da je vokal u sredini, bubnjevi su iza a gitare svaka na svojoj strani (što se dobro čuje i osjeti). Sound je širok i bogat, širok kao pozornica na koncertu a neke zvukove nikad nisam dosad čuo na stvarima koje slušam godinama. Recimo da Tool slušam od kada postoje, imao sam i original cd i flac ripove, na ovim sluškama to je sasvim neki novi zvuk sa dodacima za koje nisam ni znao da postoje snimljeni na toj pjesmi. Zvuk je jednostavno savršen i ne treba mi ništa drugo osim toga, sve te nepotrebne stvari na aplikaciji me ne zanimaju. Zvuk u igrama je isto bogatiji i življi, spojen sam na tv sa sluškama wireless i dobro to funkcionira. Moram skužit samo kad se spojim na mob onda se odspoji sa tv-a pa moram ručno connectat što malo ide na živce al sluške imaju opciju da se spoje na dva uređaja odjednom samo sam ja glup zasad.
Baterija traje, punio sam jednom u mjesec dana a koristim ih svaki dan, doslovno svaki dan. Jedna stvar živcira, a to je nepostojeći kontakt servis za sluške, sennheiser ne jebe poruke,prijedloge,upite i sl.
U globalu sam zadovoljan sa sluškama, a čini mi se da je isto kao i sa zvučnicima, što ih više slušaš to su bolje, razrade se pa su ti sve draže i draže.
Neću ih ocijenjivat jer me još moraju zadovoljit da budem potpuno zadovoljan.