https://headphonereview.com/in-ear/soundpeats-q12/
Na kraju uzeo ovo, koliko sam googlao najbolji bang for your buck... vidjet ćemo sve kad stignu. Ali ovo što sam čitao zvuči i više nego dobro... za ono što mi treba.
Evo stigle danas slušalice, puno brže nego sam očekivao. Na prvu dojmovi samo pozitivni, ovo što sam ih koristio udobne su, dobar zvuk, imaju i mogućnost zasebnog podešavanja razine zvuka što u kombinaciji s mobitelom daje širok raspon i ono najbitnije, mogu bit jako glasne. Zvuk jako dobar, u razini top notch slušalica što je za cijenu od 200 kn (uzmite i u obzir da se radi o wireless slušalicama) gotovo nevjerojatno. Range im je također super, dosta daleko hvataju, nisam imao problema uopće na kojih 8 metara rekao bi, što je i više no dovoljno (reklamiraju da idu do 10 u najboljim uvjetima).
Također, s njima dođe i case tako da s tim nema problema, i dodatni nastavci tako da ih svako može prilagodit za sebe. Baterija kažu traje 5-6 sati što je meni i više no dovoljno.
TL;DR
Iznimno zadovoljan kupnjom, nadam se da će i u budućnosti funkcionirat kao i dosad.