Da, nisam naglasio. Trebam neke in ear slušalice jer bi ih primarno koristio dok treniram. Uzeo sam iPhone 7 jučer i dosad sam živio u zabludi da se AirPods dobe uz njega... malo je reć da sam bio razočaran kad sam shvatio da nije tako. Znači treba mi nešto malo, kompaktno i kvalitetno za po mogućnosti što nižu cijenu.
Googlao sam malo i vidim dosta toga, ali reko da prvo pitam ovdje, možda neko ima iskustva.
Slušalice
Jbg ne znam sta bi ti rekao za to, ne koristim wireless za mobitel jednostavno ne da mi se jos i to punit svaki dan ;-)
Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Hehe, hvala svejedno. Možda Dom zna nešto?
Nazalost neznam o takvim slusalicam ništa.
https://headphonereview.com/in-ear/soundpeats-q12/
Na kraju uzeo ovo, koliko sam googlao najbolji bang for your buck... vidjet ćemo sve kad stignu. Ali ovo što sam čitao zvuči i više nego dobro... za ono što mi treba.
https://headphonereview.com/in-ear/soundpeats-q12/Evo stigle danas slušalice, puno brže nego sam očekivao. Na prvu dojmovi samo pozitivni, ovo što sam ih koristio udobne su, dobar zvuk, imaju i mogućnost zasebnog podešavanja razine zvuka što u kombinaciji s mobitelom daje širok raspon i ono najbitnije, mogu bit jako glasne. Zvuk jako dobar, u razini top notch slušalica što je za cijenu od 200 kn (uzmite i u obzir da se radi o wireless slušalicama) gotovo nevjerojatno. Range im je također super, dosta daleko hvataju, nisam imao problema uopće na kojih 8 metara rekao bi, što je i više no dovoljno (reklamiraju da idu do 10 u najboljim uvjetima).
Na kraju uzeo ovo, koliko sam googlao najbolji bang for your buck... vidjet ćemo sve kad stignu. Ali ovo što sam čitao zvuči i više nego dobro... za ono što mi treba.
Također, s njima dođe i case tako da s tim nema problema, i dodatni nastavci tako da ih svako može prilagodit za sebe. Baterija kažu traje 5-6 sati što je meni i više no dovoljno.
TL;DR
Iznimno zadovoljan kupnjom, nadam se da će i u budućnosti funkcionirat kao i dosad.
Preporuka gaming headseta do 1500 kn? Moj astro je crka nakon 4-5 godina intezivnog korištenja tako da je vrime za nove... Nisan pratija ništa zadnjih godinu dana tako da neznan šta valja šta ne... bitno je samo da su kompatabilne sa svime..
Preporuka gaming headseta do 1500 kn? Moj astro je crka nakon 4-5 godina intezivnog korištenja tako da je vrime za nove... Nisan pratija ništa zadnjih godinu dana tako da neznan šta valja šta ne... bitno je samo da su kompatabilne sa svime..Wolf Samo se ti drži Astra ;) Nadodaj još par sto kuna i uzmi si A40/A50, zavisno koliko (ne) voliš žicu. Astro je svake godine sve bolji zvukom i ovaj zadnji model je zaista fenomenalan i vrijedi novaca. Nečeš požaliti.
decki....sto mislite koje su bolje... HyperX Cloud II vs Logitech G633/933?
Logitechove su trenutno na cca 40-55% popusta....
decki....sto mislite koje su bolje... HyperX Cloud II vs Logitech G633/933?i mam ja g633 odlicne sluske, imaju dts x ako ti je to bitno , glasno se sve cuje i bas mozes pojacati ono da boli glava, mic je bolesno dobar... Sto se tice ps4 isto jako dobro se sve cuje ali znas da one dolaze do izrazaja uz drivere/software,jos ako su na popustu neces pozaliti,samo biraj oces zicu ili wireless.
Logitechove su trenutno na cca 40-55% popusta....
Za hyperx cloud II ti moze vise reci IvanCROsemo jer ih on ima , iako su dosta pozitivni reviewovi oko njih takoder za ps4,ali opet moj prijedlog izmedu ta dva modela logitech :)
thx za odgovor.... preferiras logitech jer si fan ili? trenutno dva navedena modela su dostupna za 55 i 99 funti, dok hyperx je dostupan za 75 funti
Hyperx su meni odlične slušalice, jako udobne, zvuk fantastičan na PCu, na ps4 nije to to ali mogu se koristiti, logieve nisam probao pa ne mogu komentirati ali bi ti sigurno preporučio Cloud II
Uzmi sennheiser gsp300. One su oko 100$.
Ja sam ih probao, nisu bolje od Cloud II
Genesis
Prijatelj je uzeo G933, za koje mnoge recenzije kažu da su odmah poslije Astro A40/A50 po kvaliteti. Malo je reći da je vrlo zadovoljan, međutim na plejci nema surround već samo stereo. Sve osim toga je top.
Ako tebi trebaju za PC, onda s njima nećeš imati problema. Uz njih su dobre i Asus ROG Centurion, ali one su cijenom u klasi Astra, dakle £200+. I opet, nisu baš za plejku, najviše za PC.
EDIT: Također, SteelSeries Arctic serije 5 i ponajviše 7, čitam da su odlične. Da im dizajn nije toliko blank, možda bi ih i sebi uzeo
GenesisIcek™ ovo mi zena hoce poklonit za uskrs pa zelim donekle bit skroman....ovo sto sad trazim bi bile iskljucive sluske za PC, posto za PS4 koristim Sony Gold wireless (razmisljao sam da i tamo napravim upgrade na nove platinum )
Prijatelj je uzeo G933, za koje mnoge recenzije kažu da su odmah poslije Astro A40/A50 po kvaliteti. Malo je reći da je vrlo zadovoljan, međutim na plejci nema surround već samo stereo. Sve osim toga je top.
Ako tebi trebaju za PC, onda s njima nećeš imati problema. Uz njih su dobre i Asus ROG Centurion, ali one su cijenom u klasi Astra, dakle £200+. I opet, nisu baš za plejku, najviše za PC.
EDIT: Također, SteelSeries Arctic serije 5 i ponajviše 7, čitam da su odlične. Da im dizajn nije toliko blank, možda bi ih i sebi uzeo
Genesis Onda ili Logitech G933 (najtoplija preporuka) ili SteelSeries Arctic 5/7. Kad je ne želiš ubiti sa Centurionom
Genesis Onda ili Logitech G933 (najtoplija preporuka) ili SteelSeries Arctic 5/7. Kad je ne želiš ubiti sa CenturionomIcek™ i dalje sam u dilemi...logitech akcija istice sutra =/
Genesis Uzmi Logitech, yolo
Genesis Uzmi Logitech, yoloIcek™ gledajuci ocijene trenutno na Amazonu, jel moguce da su se pogorsali u zadnjih godinu dana?