Dajte pomagajte ako Boga znate.
Originalni HTC headset je krepao a s tim su došli i problemi.
Kupio dva neka bezveznjaka koji jurcu i vrijede i sviraju.
Trebam preporuku ili čak osobno iskustvo sa nekim slušalicama a da su korištene i za pričanje i za muziku.
Naime od 01-07 ih svaku noć koristim i htio bi nešto da je stvarno kako spada.
Naravno novci su kao i svima problem pa nemojte mislit da tražim najskuplje i najbolje pošto te uz najbolju volju ne mogu platiti.

A u konačnici takve teme još nemamo pa neka ostane za ubuduće.
Pusa  :*

Plantronics PC GameCom 388

Imaš u Svijetu Medija za 300 krznatih nemani.

https://www.svijet-medija.hr/art/slusalice-s-mikrofonom-plantronics-pc-gamecom-388/59650

EDIT:
OK, serem, ne koristim ih za pričanje (pogledaj komentare na netu, pozitivni su), ali zvuk je... wow

Pol nijanse preskupe a bar za dve nijanse prevelike.Bar na slici.
Ako itko ima kakvih drugih sugestija molio bi da podjeli sa mnom.
Radije bih da su male(sport) nego velike ali ne biram ako je zvuk dobar.

Eto uspio i extra sam zadovoljan u odnosu uloženo dobiveno  :
Kompatibilne sa svim i svačim pa i PS4
A za 89 kn stvarno se nema kaj za prigoovoriti

Sharkoon SHARK ZONE EP10

Plus kutijica za duže maženje i paženje 

7 mjeseci kasnije

Koji bezični headset savjetujete  za gaming i standardno slušanje muzike (PC). Znači interesuju me vaši dojmovi i da li je moguće naći slušalice bezične, a da su ispod 50 ojra?

Također privlači me ovaj Sony Wireless Headset 2.0, kolika je njegova cijena po našim trgovinama? Da li je vrijedan kupnje?

Sony 2.0 imam ja, odličan je headset s obzirom da ga se može naći za 500kn, baš sam prije 3 dana gledao LOTR na PC-u s njim i zvuk je baš dobar iako nema 7.1 virtualni surround na pc-u. Muzika na mobitelu je isto jako kvalitetna samo što se mora spojiti sa 3.5mm jer nema bluetooth u slušalicama nego na onom dongleu.
Sad ako ga planiraš koristiti samo na PC-u ne znam da li se isplati ali ako u budućnosti budeš kupovao ps4 onda nemaš što izgubiti

Koji bezični headset savjetujete  za gaming i standardno slušanje muzike (PC). Znači interesuju me vaši dojmovi i da li je moguće naći slušalice bezične, a da su ispod 50 ojra?

Također privlači me ovaj Sony Wireless Headset 2.0, kolika je njegova cijena po našim trgovinama? Da li je vrijedan kupnje?
HyperX Cloud ili Cloud 2, sve ostalo se ne isplati. Za tu cijenu debelo debelo best buy.

Sony 2.0 imam ja, odličan je headset s obzirom da ga se može naći za 500kn, baš sam prije 3 dana gledao LOTR na PC-u s njim i zvuk je baš dobar iako nema 7.1 virtualni surround na pc-u. Muzika na mobitelu je isto jako kvalitetna samo što se mora spojiti sa 3.5mm jer nema bluetooth u slušalicama nego na onom dongleu.
Sad ako ga planiraš koristiti samo na PC-u ne znam da li se isplati ali ako u budućnosti budeš kupovao ps4 onda nemaš što izgubiti
Ekstra, hvala ti na savjetu. Ozbiljno se razmišljam kroz sljedeća dva mjeseca da ubodem ovaj headset.

HyperX Cloud ili Cloud 2, sve ostalo se ne isplati. Za tu cijenu debelo debelo best buy.
Izgledaju super, ali koliko ja vidim nisu bežične?

Isprobao ove ovo ljeto i mogu potvrditi da su odlične. Kad ti snajper opali metak pored tebe, zaboli te glava koliko propara uši. Govor i chat također vrlo dobri.

3 mjeseci kasnije

Veigue jel su ti još žive Plantronics PC GameCom 388 slušalice?...u potrazi sam za nečim jeftinim,ove su mi u buđetu

U trenutku dok pišem ovaj post, one su mi na ušima i iz njih trešti jedan hevimetal album. Gotovo da ne prođe dan, a da ih ne koristim.

Kupi ih, nećeš požaliti.

Idem ih ujutro pogledat,bar je kutija napola prozirna..trebaju mi neke slušalice s mikrofonom al večina "gaming" slušalica mi je baš grda i zato mi se teško odlučit a buđet je ograničen.

Raspitaj se još malo oko tog mikrofona i kvalitete njegove jer, kao što rekoh, ja ga ne koristim.

Uzeo sam gore spomenute slušalice i ovak na prvu sam zadovoljan...jastučići nisu od onog jeftinog skaja,tako da se nebi trebale ocufat..sviđaju mi se kontrole na samoj slušalici,udobnost pa čak i taj oldschool izgled,al kad ih staviš na glavu možeš puštat avione s nosača 

Ajde da i to doživim, da netko na ovom forumu posluša moj savjet.  ;;)

Ma guglo sam ja naravno i onda sam vidio u ovoj temi da ih imaš,rekoh ako su mu još čitave uzimam..kaj se čudiš pa nisi mi dao savjet za muziku il film,pa to nitko ne sluša/gleda osim tebe 

3 mjeseci kasnije

Krepala mi lijeva slusalica e sad jel moze neka preporuka koje sluske da uzmem za PS4 uglavnom. A do 500 kn bi isao

3 mjeseci kasnije

Ako iko prati ovu temu... ima ko kakvu preporuku za dobre wireless slušalice... Ne bi baš neke skupe, neki best buy možda. Pa ako ima tko iskustva molio bi da mi pomogne malo.

Ovisi za sta ti trebaju. Ja za PS4  imam platinum odlicne su,ako su ti preskupe uzmi goldice neces pogrijesit.

Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk