Meni je Stellar Blade totalni number one. Realno, DS2 je skoro po svemu ispred, ali baš se veselim jednoj ovakvoj, nadam se, atmosferičnoj akciji.
DS2 je top. Znači, kreativno skroz. One rukavice, onaj glam rock, onaj mali puppet koji je jedini napravljen kao u stop motion animaciji, dok je ostatak scene u 60fps (ili 30, nebitno). Znači, fakat odlično.
Judas mi je odličan, ioako nekome može biti zamjerka što je praktički rehashan bioshock, ali ako su to bile jedne od najboljih igara, zašto ne napraviti nešto opet u tom stilu? Ionako će priča biti ta koja je bitna.
Rise of Ronin bi htio voljet jer je fakat ko AC u Japanu, čak više nego Tsushima, ali mi iz nekog razloga ni jedna prezentacija te igre nije sjela. Čudno, neobjašnjivo, ne znam. Volim AC, obožavam Japan, Tsushima mi je genijalna, ali ovo mi izgleda kao što drugima izgleda Stellar Blade - dosadna PS3 igra.
Prezentacija je sve u svemu bila odlična. Kompaktna. Puno konkretnih najava i prikaza. Bez previše otezanja i prenemaganja. Kratko, jasno i on point.