• Gaming Vijesti
  • Deus Ex projekt navodno prekinut nakon dvije godine razvoja. I Eidos Montreal sustigao val otkaza

Pročitaj na portalu
Članak

Deus Ex projekt navodno prekinut nakon dvije godine razvoja. I Eidos Montreal sustigao val otkaza

Nakon što je u jeku korona pandemije švedska ulagačka grupa Embracer kupila gomilu većih i manjih razvojnih studija, posljednjih godinu dana rekonstruira, dijeli masovne otkaze, pa čak i zatvara neke. Do sada je kao jedan od rijetkih odolijevao Eidos Montreal.

Deadwalker

Jao jao pa di po Deus Ex-u i Eidos Montrealu. Ova proždiranja manjih studija sa strane korporativnih "crnih rupa" je postao trend koji je EA zapoceo.

Nadam se da ce Deus Ex netko nastaviti pa makar u 2A ili indie izvedbi igre, jer sa 3A ocekivanjima bi se franšiza prije mogla potpuno ugasiti.

Sterlok

S obzirom da su isfinancirali Alan Wake 2, to bi bila odlicna vijest👍

Zamisli za koju godinu Epic postane vertikala gaming razuma i zaštiti nas od brain-dead AAA igara, Deus Ex treba spasiti👊

Jebote, svi su u kurcu. Opstati će doslovce samo najveći studiji i ovi što mjesečno printaju pare.

Ma neće ni oni u biti. Pa vidimo da Riot također daje otkaze, a ako je neko popularan, to je LoL.

Ovo mi je bas pokvarilo dan. Oba Eidosova Deus Exa bili su mi odlični RPG-evi i bas sam jedva čekao nastavak. Da, bilo bi fora da Epic uleti i spasi projekt, dvije godine developmenta je dosta uloženog truda, resursa i vremena.

Jebena Embracer grupa, sve živo su pokopali.

Deadwalker Nisam upućen. Kako bi Epic mogao spasiti stvar.

Imaju neke veze s Embracer ili Ediosom ?

Ili kada bi kupili prava?

StarFox_N

Eidos Montreal je dragulj za koji bi bilo blesavo da se raspadne, kad bi se Eidos M. mogao odvojiti od Embracer crne rupe tada bi ih netko mogao financirati slicno kao sto je Epic financirao Remedy, ali to su sve samo želje nas fanova.

I onda netko kaže da je konsolidacija dobra za industriju