I ja sam bil jednom paraliziran. Znači to su oni bili. Ma jebo ih pas mater, koristili su moje noge.
FFA Files - UFO tema
- Uređivano
Vatican releases new norms on alleged supernatural phenomena
Nisam čital kaj si stavil link a prav za prav i neda mi se Ali jebemu miša kad vidim Vatikan i da dolazi nekaj od njih u vezi malih zelenih onda mogu mislit da su skroz zastranili ili ošli na kvasinu.
TITANXIS kad vidim Vatikan i da dolazi nekaj od njih u vezi malih zelenih onda mogu mislit da su skroz zastranili ili ošli na kvasinu.
Nije oko vanzemljana, više report oko analiziranja raznih fenomena, netko "priprema" ufo/uap teren na više podrucja a crkva ima veliki utjecaj…vjerovatno distrakcija koja je nebitna pored ucenja stolara Isusa
Ti stvarno neznaš ko je Vatikan?
Unazadili su nas 1000 godina po napretku.
Upravljaju svime, od znanosti, ratova, banaka, financiranja određenih interesnih skupina.
Ljudi neznaju povijest ili ih ne zanima, automatski povezuju Vatikan sa bogom, Isusom i sve dobro, misle da su zatupljeni crkvenjaci a pametniji i obrazovaniji od 99% ljudske rase. Visoki kardinali, papa, njegovi osobni savjetnici. Bacili su spin spinova i napravili prevaru kozmičkih razmjera.
Bez da vrijeđamo vjernike, treba biti realan.
Ako vjeruješ drži se Boga i svetog pisma, dalje od Vatikana i mainstream crkvi.
Ja sve gledam na znanstveni princip, ne isključujem nadnaravno, vjeru, kreatora itd. Niti ismijavam vjernike ako vidim da netko to zaista živi i poštuje, nebitno dal je rimokatolik, pravoslavac, budist, hinduist, musliman.
Za naučiti,
Rimljani-spalili knjižnicu u Alexandriji-navodno propali-nisu nego promijenili kožu kao zmija-kršćanstvo-Vatikan kao prijedstolnica rimokatolicizma. Zapamti da ne gradiš kuću na posjedu neprijatelja.
pravednik Ti stvarno neznaš ko je Vatikan?
Kak nebih znal, samo čekam i gledam u kojim smjerovima to sve skupa ide i nada mi postoji da predstavnici krščanstva konačno budu pravo poslanstvo od Boga i Isusa.
I znam da su krivi što sve više ljudi manje vjeruje ili nikako u Boga. Ubijali su to malo pomalo kroz stoljeća.
Nekome treba pravi vođa za bilo što u životu da bi krenuo putem koji mu je možda po rođenju predodređen ali kad sve taj netko pročita o Vatikanu i što se sve izdešavalo unutar istog pa tad krene drugim putem.
Upravo je to izokretanje malo pomalo slučaj sotonizma i ulazak antikrista na velika vrata.
Isus bi najurio bićem sve te predstavnike krščanske religije, bili oni dobri ili loši. svejedno i održao bi im bukvicu životu.
Ona pedofilija u Vatikanu je samo jedan prijestup u piramidnom nizu. Koliko ih je bilo službeno? 660 negdje mislim? Jel se zna gdje su, šta su? Koliko robije? Nema podataka.
Zanimljivo da ljudi dalje dolaze slavit liturgiju, slušat papu iz svih krajeva svijeta.
Krivim i zatupljene roditelje, većina tjera djecu u ckrvu, nekad je dijete prijavilo popa pa dobilo batine. Poslije je dobio od popa batine i drugu porciju nečeg.
Zakon reagira kad je prekasno.
Ali i to je krivi način. Mene recimo niko nije tjeral u crkvu, roditelji mi nisu išli u crkvu samo ponekad mama na svetke, baka više tj njezina mama. Bilo je nešto više familije u krščanstvu a manje u ateizmu.
To sve skupa oko vjere mi je samo došlo spontano od kad klinac bio jer sam se osjećao lijepo i zanimala me povijest i sadržaj koji se nalazio u Bibliji i počeo je čitati. Malo pomalo si u tome usprkos crkvi i predstavnicima religije.
Hoću reći i to da jedna skupina roditelja griješe što tjeraju djecu u crkvu a druga skupina roditelja također što pričaju sve protivno o crkvi umjesto da djecu pouče o tome jer nemaju ništa loše za naučiti.
10 božjih zapovijedi je nešto najljepše što nam je Stvoritelj mogao dati. Poštivajući božje zakone tad ne trebaju ti ni zemaljski zakoni jer prijestupnik nećeš nikad postat.
- Uređivano
Kršcanstvo po nekim istraživanjima potjece prije Isusa Krista sa podrucja Egipta, crkve su imale funkciju predavanja kao škole, sama vjera u Boga/Kreatora/Apsolut, ne mora imati veze sa religijom.
Isusova ucenja isto kao i ezotericno kršcanstvo su izvorni cisti materijal koji je prošao kroz izmjene i cesto krive interpretacije, npr:
“Give us this day our daily bread” is a widely misunderstood part of the Lord’s Prayer, there is a deeply esoteric meaning to all of the Lord’s Prayer but this part is an example of information density.
According to Gurdjieff this has to do with ideas of the higher mental and emotional centers which are encoded in this prayer.
These ideas have to be understood as not just an act of supplication, not asking for something like in a normal prayer, but it’s a practice which reminds us to pray for our daily "superfood", ideas rich in information density, which in other words means wisdom.
In Latin, the actual word that's used is: Supersubstantialem. (super substantial)
stitrek Kršcanstvo po nekim istraživanjima potjece prije Isusa Krista
Naravno da postoji, stoga su Isusa i razapeli na križu jer na taj način prvenstveno su kažnjavali krščane, zatim i druge koji su učinili nešto loše.
Ezoterijsko učenje ne smije ulaziti u krščanska vjerovanja jer to bi značilo i vrčanje, magija i vještičarenje što je zabranjeno u krščanstvu po oba zavijeta.
Nekoć sam pratio te horoskope zbog znatiželje i katkad gledao one frajere i žene gatare na tv dok nisam to skroz maknuo od sebe. Jedino su mi još ostali horor filmovi i videoigre sa tematikom demonizma. To mi je ovako kak bi se u narodu reklo ne griješiš ali pomalo koketiraš sa vragom.
Ne bih volio da ja NLO temu pretvorim u krščansko-religijsku pa se tu zaustavljam a ti i dalje piši o tome ak imaš još štogod za nadodati i rado ću pročitat.
- Uređivano
TITANXIS Ne bih volio da ja NLO temu pretvorim u krščansko-religijsku pa se tu zaustavljam a ti i dalje piši o tome ak imaš još štogod za nadodati i rado ću pročitat.
Spiritualnost, religija imaju itekakve poveznice sa Ufo/Uap tematikom. Što se tice ezoterije, to je dublji level analiziranja spiritualnih aspekata te su covjek i priroda bitan dio u tome, naravno tu su dobre/zle sile, anđeli i drugi kupusi sa viših dimenzija
Stara ezoterijska ucenja od Krscana i Sufia su kvalitetan materijal, danas ima previše New Age hype smeća u koje je udrobljeno sve živo, old skul znanja imaju puno čišću podlogu.
New age je posebna verzija sranja pogotovo u obliku ovih duhovnih vođa po instagramu, yt i tiktoku.
Svi su doktori, phd, prof. , a nigdje podataka o njima.
Gasi temu, lp
Da, isto tako postoji puno otpada i u Ufo/Uap podrucju, problem je što tu ima i dosta agencijskih spook-zaposlenika koji izvrcu istinu i vrte spin za svoje nadređene, npr. Lue Elizondo ("ex" Cia), Jim Semivan (Cia), Chris Mellon (Pentagon), Gary Nolan (znanstvenik)…neki od njih su bili dio i TTSA (To The Stars Academy) sa predvodnikom Tom Delonge (Blink 182), skupljao se novac a obecavala se cak i izrada letjelice
Bez ovog ne ide. Ovaj intro evo maločas ga ponovo odgledao nakon jako dugog vremena i gledajući i slušajući ga tako mi je sve to svježe kao da sam seriju završio pratit prije tjedan dana. Baš se usjeklo u moždane vijuge. Snow je bil baš pravi majstor kad je skladal tak nešto uvrnuto za seriju.
Mesmerizing
Interesantno…
Ovo je prošlogodišnji slučaj.
Taj elijen mi je nekak malecki kao da se radi o klincu elijena i podsjeća na onog iz "Ljudi u crnom" a i smešan mi je na kraju krajeva.
Da, da ima ih posvuda ali se ne žele mešati, samim time se igraju skrivača.
- Uređivano
- Uređivano
Mi smo egoistična i dominantna vrsta na Zemlji, vodimo se prema toj usporedbi za inteligenciju.
Govoriti da smo inteligentna vrsta u svemiru je ovo gore opisano.
Tako dugo dok ne otkrijemo nove vrste ili oni nas.
Prema tome ako i postoje u nekom čudnom slučaju sumnjam da će nam se objaviti jer smo za njih primitivci i živine.
U postojanje tzv. vanzemaljaca neznam više kaj bi mislil. Što sam stariji sve mi više to zvuči bullshit, priče za djecu. Prije bih vjerovao da oni žive među nama već stoljećima a opet onda nisu vanzemaljci ak su već starosjedioci Zemlje i bili na njoj i prije nas tak da bi mi mogli za njih biti pridošlice.
Izvan zemlje da postoji neki oblik inteligentnih bića šanse za to su mi sve manje. U želji da postoji neki inteligentni stvor čovjek zamišlja i stvara priče o njima od davnina i kako će nas doći jednog dana posjetiti.
pravednik Prema tome ako i postoje u nekom čudnom slučaju sumnjam da će nam se objaviti jer smo za njih primitivci i živine.
Ljudska vrsta nije problem, problem su moderne iluzije i imperativi (corpo-svijet) na koje lako nasjedamo jer imamo "plemenski" nagon za preživljavanje i zajedništvo.
Tehnologija je dvosjekli mač a "zakon" ove planete je dualnost, da nije tako bilo bi dosadno bez prepreka i nebi puno naucili kao pojedinci i kolektiv, Stoicizam kaže, prepreka je put
- Uređivano
TITANXIS U postojanje tzv. vanzemaljaca neznam više kaj bi mislil. Što sam stariji sve mi više to zvuči bullshit, priče za djecu. Prije bih vjerovao da oni žive među nama već stoljećima a opet onda nisu vanzemaljci ak su već starosjedioci Zemlje i bili na njoj i prije nas tak da bi mi mogli za njih biti pridošlice.
Tu problematiku su najbolje objasnile neke ezoterijske religije i to stotinama godina prije techno-svijeta kojeg danas imamo. Sve se svodi na spiritualnost i multidimenzionalnost a u to spadaju ljudi, anđeli i vjerovatno nekakve druge inteligencije…
Da li postoje ili su postojala druga fizicka bica na zemlji ili ispod zemljine kore, to je drugo pitanje. Današnji UFO/UAP cirkus je 90% spin od politike a veliki dio dolazi od griftera/profitera, treba manje gledat TV i social medije te više biti povezani sa prirodom od koje smo nastali te ovisimo kao vrsta.
- Uređivano
stitrek Dali postoje ili su postojala druga fizicka bica na zemlji ili ispod zemljine kore, to je drugo pitanje.
na to sam i mislio da je neka inteligencija na Zemlji i prije čovjeka postojala ili još uvijek postoji, dal pod zemljom, čisto sumnjam zbog uvjeta ali na zemlji ispod plavog neba da i gdje točno nemam pojma. ne mislim da su ti neki pod navodnicima izgledom kao ljudi i žive među nama nego da žive na udaljenim mjestima na koje čovjek ne može sam tak doći. pod tim mislim na polove zemlje koji su pod strogom kontrolom. to sve skupa i sav taj misterij me navodi na to da ima nešto što se ne smije znati.
TITANXIS nego da žive na udaljenim mjestima na koje čovjek ne može sam tak doći. pod tim mislim na polove zemlje koji su pod strogom kontrolom. to sve skupa i sav taj misterij me navodi na to da ima nešto što se ne smije znati.
Hehe, možda smo eksperiment, a možda samo u "školi" pod plavim nebom…kako god bilo ne treba se zamarati sa time, jedino bitno je da dušu kao ljudi imamo i ona je neuništiva i neustrašiva jer je direktno od Boga
A Zvezdane staze, kaj s tim, tam su manje više bili humanoidni vanzemalci niki ni izgledal ka alien ko neki gušterko.
Star Trek se zbiva u našoj galaksiji, pod uvjetom da ti nastanjivi planeti humanoidnih rasa poput Vulkana, Qo'noS-a i ostalih imaju relativno istu masu, atmosfera i tlak kao Zemlja, plus minus. Ako se dobro sjećam.
Zato su svi većinom humanoidni iako su klingonci fizički veći i jači. Kelpiani također iako naizgled mršavi bez mišića. Recimo kelpian može baciti humana par metara bez jebemti, vidljivo iz Star Trek Discovery serije.
Radi se o tome da je kozmička evolucija imala relativno određene parametre.
Sad gle ovo, igrao si Mass Effect?
Sjećaš se rase Krogan? Wrexa i ostalih? Humanoidni reptil dinosaurske glave. Zamisli da mi nismo dominanta vrsta(nastala od predaka primata) nego raptori-dinosauri. Vjerojatno bi isto izgledali kroz evoluciju. Znači da su naši preci izumrli udarom meteora a dinosauri preživjeli.
To se spominje i u Jurassic Park serijalu, malo nategnuto ali ostavlja dobra pitanja.
Ovo iz članka je demantirano i bedasto iz više razloga.
pravednik igrao si Mass Effect?
Nisam, znam samo da je našem wooddieboneu jedna od najboljih igara.
Kaj nisu Stari Trikovci išli posvuda i zakoračili i izvan dosega naše galaksije pa se vrnuli nazaj jer bilo nepoznato i preopasno.
Što je u prvim ST filmovima prikazano a u origigi seriji odnosno prva ST sezona, a tamo su došli na neki planet gdje su bića izgledala ko gušteri samo hodali dvonožno.
Ne možemo znati kako bi bića izgledala na drugačijim uvjetima i dal uopće jesu toliko drugačiji a imamo znanja samo o našoj atmosferi. To sa kako bi nešto ili neko izgledal negdje daleko bez obzira na uvjete su pretpostavke znanstvenika.
Davno sam to gledao u prvoj sezoni ST-a i ne sječam se jesu li kako zemljani komunicirali sa njima tim gušterima. To mi je danas smešno kako su tad bili toliko maštoviti i išli do te mjere.
Spomenul bi i izgled Aliena i kako takav fizički i anatomski može uopće napravit svoj spaceship. Još k tome je agresivan i predatorski se ponaša. Toliko inteligencija za uništavanje drugih.
A može bit na kraju i shvatljivo i to kad se sjetim zapadne inteligencije sa naše planete u ne tako dalekoj prošlosti pa išli porobljavat druge kontinente.
Mi kad bi i uspjeli otić van našeg sustava bili bi veći predatori od aliena. Uništavaj i pucaj u sve kaj se miče, hehe!