Nisam, znam samo da je našem wooddieboneu jedna od najboljih igara.
Kaj nisu Stari Trikovci išli posvuda i zakoračili i izvan dosega naše galaksije pa se vrnuli nazaj jer bilo nepoznato i preopasno.
Što je u prvim ST filmovima prikazano a u origigi seriji odnosno prva ST sezona, a tamo su došli na neki planet gdje su bića izgledala ko gušteri samo hodali dvonožno.
Ne možemo znati kako bi bića izgledala na drugačijim uvjetima i dal uopće jesu toliko drugačiji a imamo znanja samo o našoj atmosferi. To sa kako bi nešto ili neko izgledal negdje daleko bez obzira na uvjete su pretpostavke znanstvenika.
Davno sam to gledao u prvoj sezoni ST-a i ne sječam se jesu li kako zemljani komunicirali sa njima tim gušterima. To mi je danas smešno kako su tad bili toliko maštoviti i išli do te mjere.
Spomenul bi i izgled Aliena i kako takav fizički i anatomski može uopće napravit svoj spaceship. Još k tome je agresivan i predatorski se ponaša. Toliko inteligencija za uništavanje drugih.
A može bit na kraju i shvatljivo i to kad se sjetim zapadne inteligencije sa naše planete u ne tako dalekoj prošlosti pa išli porobljavat druge kontinente.
Mi kad bi i uspjeli otić van našeg sustava bili bi veći predatori od aliena. Uništavaj i pucaj u sve kaj se miče, hehe!