TITANXIS

Alien ? Pobrkao si neka.

Alien je bio oružje dizajnirano da ubija. Nikad nije gradio svoje brodove.

Nisam pobrkal nek jedino ak je kaj novog izmišljeno u spinoff naslovima koje nisam gledal a niti me ne zanimaju više te sapunice oko aliena i da je u njima ispričano porijeklo tih nakaza i ko ih je stvoril nemam pojma.

Upravo to što sam napisal prethodno oni su prikazani u prvim filmovima kao neka vanzemaljska bića koja su imala i neki svoj drevni matični brod poput onih iz Predatora kojeg kao takvi limitirani fizički nisu mogli napraviti i razmnožavali se poput gmazova pa eto onda se ide stvarat nove priče oko toga da to ima neko logično objašnjenje.

TITANXIS

Krivo si skužio i stare filmove, sve je lijepo objašnjeno. Taj brod nikad nije bio njihov. Space Jockey-Engineer je upravljao.

TITANXIS krivo si skuzio, space jockey je bio pilot tog broda, direktan izgled i dizajn iz Prometheusa.

ok trebao bih onda ponovit te aliene prve jer to sam gledal pitaj boga kad. novi me zbilja ne zanimaju, jer prošla me nešto volja za takvim filmovima o nekim vanzemaljskim bićima kako ih ja volim nazivat svemirski filmovi a takvi filmovi poput aliena, predatora su prikazani kao nešto da je stvarno a znaš da nije za razliku od tipa star wars jer to mi je opuštena zajebancija za gledat pogotovo 2 prve trilogije.

što ne velim za dokumentarne filmove sa sf tematikom koji mi imaju neku težinu oko tih stvari pa mi interesantno.

Meni su te životinje kao i meduze kao da nisu sa ovog svijeta pa ih stavljam ovdje.

Pomalo mi je sad žao jer sam nekolicinu njih mrknuo iz momentalnog hobija pa posle za salatu. Sve je to istina što piše u prilogu.

Od svih tih stvari najviše me fascinirao njihov majstorski podvig za bježanje jer puno mi ih je tako pobjeglo dok sam ja još mislio da je tamo u nekoj rupi vrebajući je bez da je pustila crnilo. Ja protiv nje. Predator bio 😥.

Njihove značajke ih svrstavaju na top listu prirodnih čuda | 24sata

TITANXIS

Nisu napisali da su hobotnice među najinteligentnijim živinama. Dosta visok IQ, mogu raspoznavati i pamtiti boje, ljude, kretnje ostalih predatora.

Nisam probao nikad ali svi kažu da je delikates ukoliko se dobro pripremi.

Isto kao i bijeli bubrezi-bikova jajca (to jesam), perfekcija.

pravednik Nisam probao nikad ali svi kažu da je delikates ukoliko se dobro pripremi.

Super su na salatu ali ja nekako sve želim pečeno pa na žaru su mi i bolje nek samo kuhane pa na salatu.

A naveli su na početku kao inteligentna bića i u to sam se uvjeril dok sam ih lovil.

Izađem sa hobotnicom ja tako van iz mora i dođem na plažu i svi oko mene se skupili, stariji i djeca da vide tu hobotnicu a meni bilo čak i nelagodno, bojal sam se i malo da me i neko ne prijavi jer zabranjeno je ovako ih lovit puškom bez dozvole ali ajd ja sam imal samo osti (ne trozub nek četverozub) i ti ljudi sa plaže ko da nisu nikad vidjeli tu živinu, hehe!

Odmah sam je i očistio na moru. Salatica pala. Nisam je ja pripremal jer neznam to već prepustil kulinarstvo boljem znalcu.

2 mjeseci kasnije

stitrek

Hehe, nasmijao sam se vidjevši tu posudu. Sličnu baš upravo modeliram u blenderu ali onu metalnu za pećenje i kuhanje na terenu na živoj vatri jer sličnog su dizajna.

13 dana kasnije

Interesantna drevna tehnologija/sposobnost…

Isklesan iz cvrste stijene prije 1300+ a možda i 2000+ godina... Navodno su radili od vrha prema dolje, izradili su savršeno simetrican i složen hram…

4 mjeseci kasnije

herc

Ne vjeruj spin doktorima i troslovnim agencijama…stric mu je isto bio moderni kauboj…što se tice Ufologije, to je isto 99% fabrikacija…zna Kojima sve😁

mjesec kasnije

Kratak video o konkretnijem istraživanju europskih profesora i istazivaca oko ogromne strukture ispod Kefronove piramide u Gizi, korištena je nova tehnologija skeniranja tla.

Malo više detalja oko 3D rekonstrukcije skeniranja piramide.