Bez ovog ne ide. Ovaj intro evo maločas ga ponovo odgledao nakon jako dugog vremena i gledajući i slušajući ga tako mi je sve to svježe kao da sam seriju završio pratit prije tjedan dana. Baš se usjeklo u moždane vijuge. Snow je bil baš pravi majstor kad je skladal tak nešto uvrnuto za seriju.

mjesec kasnije

Ovo je prošlogodišnji slučaj.

Taj elijen mi je nekak malecki kao da se radi o klincu elijena i podsjeća na onog iz "Ljudi u crnom" a i smešan mi je na kraju krajeva.

pravednik

pravednik "Pa ipak, do dana današnjeg nemamo nikakve naznake da u svemiru ima ikakvog života, a kamoli inteligentnog."

Možda među novinarima nema inteligentnog života. Dokaze za postojanje inteligentnog života u svemiru gledamo svaki dan.

wooddiebone

Mi smo egoistična i dominantna vrsta na Zemlji, vodimo se prema toj usporedbi za inteligenciju.

Govoriti da smo inteligentna vrsta u svemiru je ovo gore opisano.

Tako dugo dok ne otkrijemo nove vrste ili oni nas.

Prema tome ako i postoje u nekom čudnom slučaju sumnjam da će nam se objaviti jer smo za njih primitivci i živine.

pravednik

U postojanje tzv. vanzemaljaca neznam više kaj bi mislil. Što sam stariji sve mi više to zvuči bullshit, priče za djecu. Prije bih vjerovao da oni žive među nama već stoljećima a opet onda nisu vanzemaljci ak su već starosjedioci Zemlje i bili na njoj i prije nas tak da bi mi mogli za njih biti pridošlice.

Izvan zemlje da postoji neki oblik inteligentnih bića šanse za to su mi sve manje. U želji da postoji neki inteligentni stvor čovjek zamišlja i stvara priče o njima od davnina i kako će nas doći jednog dana posjetiti.

pravednik Prema tome ako i postoje u nekom čudnom slučaju sumnjam da će nam se objaviti jer smo za njih primitivci i živine.

Ljudska vrsta nije problem, problem su moderne iluzije i imperativi (corpo-svijet😁) na koje lako nasjedamo jer imamo "plemenski" nagon za preživljavanje i zajedništvo.

Tehnologija je dvosjekli mač a "zakon" ove planete je dualnost, da nije tako bilo bi dosadno bez prepreka i nebi puno naucili kao pojedinci i kolektiv, Stoicizam kaže, prepreka je put😁

pravednik Mi smo egoistična i dominantna vrsta na Zemlji

Tak je i po tom pitanju se niš nemre dok god čovjek ne bude naučio biti ponizan i smatrat da je on na Zemlji ko i sva ostala bića samo stanar ili čak podstanar.

TITANXIS U postojanje tzv. vanzemaljaca neznam više kaj bi mislil. Što sam stariji sve mi više to zvuči bullshit, priče za djecu. Prije bih vjerovao da oni žive među nama već stoljećima a opet onda nisu vanzemaljci ak su već starosjedioci Zemlje i bili na njoj i prije nas tak da bi mi mogli za njih biti pridošlice.

Tu problematiku su najbolje objasnile neke ezoterijske religije i to stotinama godina prije techno-svijeta kojeg danas imamo. Sve se svodi na spiritualnost i multidimenzionalnost a u to spadaju ljudi, anđeli i vjerovatno nekakve druge inteligencije…

Da li postoje ili su postojala druga fizicka bica na zemlji ili ispod zemljine kore, to je drugo pitanje. Današnji UFO/UAP cirkus je 90% spin od politike a veliki dio dolazi od griftera/profitera, treba manje gledat TV i social medije te više biti povezani sa prirodom od koje smo nastali te ovisimo kao vrsta.

stitrek Dali postoje ili su postojala druga fizicka bica na zemlji ili ispod zemljine kore, to je drugo pitanje.

na to sam i mislio da je neka inteligencija na Zemlji i prije čovjeka postojala ili još uvijek postoji, dal pod zemljom, čisto sumnjam zbog uvjeta ali na zemlji ispod plavog neba da i gdje točno nemam pojma. ne mislim da su ti neki pod navodnicima izgledom kao ljudi i žive među nama nego da žive na udaljenim mjestima na koje čovjek ne može sam tak doći. pod tim mislim na polove zemlje koji su pod strogom kontrolom. to sve skupa i sav taj misterij me navodi na to da ima nešto što se ne smije znati.

TITANXIS nego da žive na udaljenim mjestima na koje čovjek ne može sam tak doći. pod tim mislim na polove zemlje koji su pod strogom kontrolom. to sve skupa i sav taj misterij me navodi na to da ima nešto što se ne smije znati.

Hehe, možda smo eksperiment, a možda samo u "školi" pod plavim nebom🤣…kako god bilo ne treba se zamarati sa time, jedino bitno je da dušu kao ljudi imamo i ona je neuništiva i neustrašiva jer je direktno od Boga👊

stitrek

Imamo je dok smo živi mislim na dušu jer nakon smrti ona odlazi Stvoritelju.

TITANXIS

Hmmm, kod takvih videa treba snimati do kraja da se vide nekakvi eventualni pomaci, za jos vecu vjerodostojnost bi trebalo biti više snimaka iz razlicitih kuteva…

stitrek

NLO je sigurno u to nema sumnje. Moža svašta bit, npr. neki špijunski dron, sonda za prikupljanje atmosferskih podataka, Vučićev leteći taxi, Jura Stublić i još koješta.